Προσοχή, ο Jason επέστρεψε

jason
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 25 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2014

Ο Jason Voorhees σε κάθε νέα ενσάρκωσή του επιστρέφει ως ο ασταμάτητος δολοφόνος, που προσπαθεί να εκδικηθεί για το θάνατο της μητέρας του. Σκοπός του να παραμείνει η κατασκήνωση της Crystal Lake κλειστή.

Όποιος… αγάπησε τον δολοφόνο της «Παρασκευής και 13», που στοίχειωσε τα βράδια μας, πλέον έχει έναν λόγο παραπάνω να χαρεί. Ο Jason επιστρέφει κάθε εβδομάδα μέσα από μία νέα τηλεοπτική σειρά.

Μάλιστα, η επιστροφή του γίνεται εις διπλούν. Μόλις λίγες μέρες μετά την ανακοίνωση ότι ο Michael Bay ετοιμάζει ένα νέο κινηματογραφικό επεισόδιο της θρυλικής «Παρασκευής και 13» έρχεται και η αποκάλυψη ότι ο Jason Voorhees επιστρέφει στη μικρή οθόνη μέσα από μία τηλεοπτική σειρά που στην παραγωγή του θα βρίσκεται ο σκηνοθέτης της πρώτης ταινίας του 1980, Sean S. Cunningham.

Οι πληροφορίες είναι ελάχιστες ακόμα. Η σειρά βρίσκεται σε πολύ αρχικό σταδιο με τους Bill Basso και Jordu Schell να γράφουν τις ιστορίες που θα εκτυλίσσονται στην περιβόητη κατασκήνωση της Crystal Lake.

Ο μασκοφόρος Jason ξεκινά νέο κύκλο αίματος και έστω και αν το τηλεοπτικό σενάριο δεν έχει ακόμα αγοραστεί από κάποιο κανάλι, το όνομα του Sean S. Cunningham αποτελεί μία εγγύηση ότι αυτή η σειρά θα βγει στον αέρα.

Μέχρι τότε, δίνουμε ραντεβού με τον Jason στις 13 Μαρτίου του 2015, οπότε αναμένεται να κυκλοφορήσει στις αμερικανικές αίθουσες αρχικά η «Παρασκευή και 13» του Michael Bay.

Και αν δε μπορείτε να περιμένετε μέχρι τότε, ο αγαπημένος σκηνοθέτης ήδη βρίσκεται στα γυρίσματα του σίκουελ της «Κάθαρσης», «Κάθαρση: Αναρχία», μία παραγωγή που περιμένουμε εναγωνίως να μας ικανοποιήσει, όπως ακριβώς συνέβη και με το πρώτο φιλμ.