Σα δυο σταγόνες νερό (σχεδόν)

twin
ΔΕΥΤΕΡΑ, 05 ΜΑΙΟΥ 2014

Μπορεί οι απανταχού παπαράτσι να κάνουν πολύ καλά τη δουλειά τους και να μην αφήνουν καμία απολύτως πτυχή από τις προσωπικές ζωές των διασήμων του Χόλιγουντ στο σκοτάδι, αλλά για να είμαστε ειλικρινείς υπάρχουν ακόμα κάποια πράγματα που ίσως δε γνωρίζουμε.

Όπως είναι για παράδειγμα, οι αστέρες της 7ης τέχνης που ακολουθούν και τα παντελώς άγνωστα δίδυμα αδέρφια τους.

Η Scarlett Johansson είναι από τις πιο όμορφες και ταλαντούχες του χώρου αλλά αδυνατώ να πω να με σιγουριά ότι τα ίδια χαρακτηριστικά διαθέτει στην επαγγελματική του ζωή και ο δίδυμος αδερφός της Hunter Johansson.

Αν και ο Hunter δεν είναι ηθοποιός, εμφανίστηκε με την αδερφή του στο «Many & Lo» του 1996 ενώ κατά την προεκλογική περίοδο του 2008 στις ΗΠΑ ήταν σύμβουλος του Ομπάμα.

Ο …fast and furius, Vin Diesel, του οποίου το πραγματικό όνομα είναι Mark Sinclair Vincent, μοιράζεται με τον δίδυμο αδερφό του Paul Vincent την αγάπη του για τη μεγάλη οθόνη. Ο Paul ωστόσο περιορίζεται πίσω από τις κάμερες.

Για τον Kiefer Sutherland γνωρίζαμε ότι έχει έναν διάσημο πατέρα και εκπληκτικό ηθοποιό, τον Donald Sutherland. Αλλά ότι ήταν μεγαλύτερος – με ελάχιστα λεπτά διαφορά- από τη δίδυμη αδερφή του Rachel, προσωπικά μου ήταν παντελώς άγνωστη πληροφορία. 

Ωστόσο, και οι δύο τους είναι πιστοί υπηρέτες της μεγάλης και μικρής οθόνης. Εκείνος κυρίως ως Jack Bauer και εκείνη ως υπεύθυνη παραγωγής.

Ο Joseph Fiennes, έχει 5 βιολογικά αδέρφια, που όλα ασχολούνται με τις τέχνες. Για τον πιο διάσημο, τον μεγαλύτερο, Ralph Fiennes δεν χρειάζονται σίγουρα συστάσεις.

Ακολουθεί ο Magnus που είναι συνθέτης, η Martha και η Sophie που είναι και οι δύο κινηματογραφίστριες και ο δίδυμός του, Jacob, που απέχει από τα καλλιτεχνικά και ακολουθεί καριέρα για την προστασία του φυσικού περιβάλλοντος.

Η «σκληρή» Linda Hamilton ανήκει επίσης στο club των διασήμων, που έχουν δίδυμο «άσημο» αδερφό/ή. Η Leslie Hamilton Gearren είναι πανομοιότυπη δίδυμη της Linda και αν και ακολουθεί το επάγγελμα της νοσοκόμας, δεν αντιστάθηκε στη γοητεία της κάμερας και έπαιξε δίπλα στην αδερφή της στο Terminator 2: Judgment Day.

Μάλιστα, η ομοιότητα των δύο αυτών διδύμων σοκάρει.