Όλες οι γυναίκες του Brad

pitt
ΠΕΜΠΤΗ, 08 ΜΑΙΟΥ 2014

Όλα ξεκίνησαν στις 18 Δεκεμβρίου 1963, την ημέρα δηλαδή που γεννήθηκε ο Brad Pitt.

Στα 51 του λοιπόν μαθαίνουμε ότι αποφασίζει να το πάρει το κορίτσι (Angelina) με παπά και με κουμπάρο, έπειτα από 9 χρόνια και 6 παιδιά.

Πάντως, χθες κάτι ακούστηκε στα tabloids, ότι η οικογένεια του Brad βαθιά θρησκευόμενη και εναντίον των ομοφυλοφίλων αντιδρά αρνητικά στην ιδέα του γάμου του κανακάρη της.

Brad Pitt και Shalane McCall.

Η Angelina, έγινε έξαλλη (απείλησε λένε, ότι δεν θα τον παντρευτεί) και ο Brad στη μέση προσπαθεί να κατευνάσει τα πνεύματα.

Τέλος πάντων άλλη ιστορία αυτή. Για λόγους οικονομίας (και πλήρους άγνοιας) θα παραλείψω τα παιδικά και εφηβικά του χρόνια και θα ξεκινήσω την ιστορία για όλες τις γυναίκες του γόη του παγκόσμιου σινεμά από τη μέρα που συνόδευσε την Tonya Westphalen στον ετήσιο χορό του σχολείου του.

Πολύ πριν γίνει ο σύντροφος, αρραβωνιαστικός και μελλοντικός σύζυγος (αν τελικά τους αφήσουν τα σόγια) της Angelina Jolie, ο Brad είχε «πέραση» στο γυναικείο φύλο. Το περίεργο με όλες του τις πρώην θα σας το πω στο τέλος.

Ξεκινάμε λοιπόν. Αφού τελείωσε ο χορός του σχολείου και ο Brad αποφάσισε να ασχοληθεί με την υποκριτική, στα τέλη του ’80, η νεαρή σύντροφός του ήταν η Heather Haas, για την οποία δε γνωρίζουμε και πολλά.

Επόμενη στη λίστα η 15χρονη τότε Shalane McCall, ηθοποιός και 9 χρόνια νεότερη από τον τότε 24χρονο Brad. Με το που έγινε λίγο αναγνωρίσιμος, το 1988 (άλλοι λένε ’89 αλλά για τα επόμενα 3-4 πρόσωπα οι ημερομηνίες είναι συγκεχυμένες), άρχισε να έχει σχέση με την τότε –και σήμερα- αρκετά διάσημη, Christina Applegate.

Με τη Sinnita.

Στα τέλη του 1988 και αρχές του 1989, γνωρίζει την ποπ τραγουδίστρια Sinitta (κατά κόσμο  Sinitta Renay Malone) και γίνεται συνοδός της για όση διάρκεια αυτή βρισκόταν στο απόγειο της δόξας της.

Λίγο καιρό μετά, πάλι μέσα στο 1989, ο Brad γνωρίζει και ερωτεύεται την Robin Givens. Σύμφωνα με τα τότε δημοσιεύματα, τα αισθήματα δεν ήταν αμοιβαία.

Στα gossip της εποχής (και σύμφωνα με το περιοδικό People) κάποια στιγμή ο Brad πήγε από το σπίτι της για να την πάρει και βρήκε εκεί τον πρώην της να τον περιμένει. Ο πρώην της ήταν ο Mike Tyson.

Αφού γλίτωσε από τα χέρια του, άλλαξε πορεία και αμέσως μετά του προσάπτουν (ακόμα δεν έχει ξεκαθαρίσει αν είναι όντως αλήθεια) σχέση με την Elizabeth Daily.

Με τη Juliette Lewis.

Ηθοποιός στο επάγγελμα, γνωστή για το «Valley Girl» και το «Pee-wee's Big Adventure», η Elizabeth είχε μάλλον σχέση με τον Brad, τον οποίο μάλιστα γνώριζε πολύ πριν γίνει αυτός γνωστός.

Ο χρόνος κυλούσε βασανιστηκά αργά το 1989. Αλλιώς πώς δικαιολογείται ότι εκτός από τις 3 πρώην του, πρόλαβε μέσα στο 1989 να αρραβωνιαστεί για τρεις μήνες με την Jill Schoelen, την οποία γνώρισε στα γυρίσματα του «Cutting Class»;

Ο αρραβώνας δε στέριωσε και ο Brad συνέχισε για νέες περιπέτειες. Αυτή τη φορά στο πλευρό της υπέροχης ηθοποιού και τραγουδίστριας Juliette Lewis. Η σχέση τους κράτησε από το 1989 (ναι, ακόμα στην ίδια χρονιά βρισκόμαστε) μέχρι το 1993. Το 1989 μάλιστα η Juliette ήταν μόλις 16 ετών ενώ ο Brad δέκα χρόνια μεγαλύτερος.

Ωστόσο, πολλά λέγονταν εκείνη την εποχή (1990-1991) και για την Geena Davis με την οποία ήρθαν πιο κοντά στα γυρίσματα της ταινίας «Θέλμα και Λουίζ» και ανεπίσημα έβγαιναν για έναν χρόνο.

Τα δύο επόμενα χρόνια (1993, αφού χώρισε επίσημα με την Juliette Lewis), ο Brad γοητεύεται από την Jitka Pohlodek, ένα μοντέλο που τότε έκανε καριέρα.

Με την Thandie Newton.

Το 1995 χωρίζουν αν και από το 1994 φημολογούνταν ότι ο Brad διατηρούσε σχέση με τη συμπρωταγωνίστριά του στο «Συνέντευξη με έναν Βρικόλακα», Thandie Newton.

Τη ίδια χρονιά, στο 1994 βρισκόμαστε μην ξεχνιέστε, ο Brad είναι ήδη όνομα και από τους ωραίους του σινεμά. Γνωρίζει την Gwyneth Paltrow (που τότε δεν είχε δείξει σημεία «παράνοιας λόγω χλιδής» όπως σήμερα) και μένουν μαζί μέχρι το 1997. Μοιράζονταν τα πάντα. Ακόμα και το ίδιο κούρεμα.

Το 1998 γυρίζει την ταινία «Meet Joe Black» και έχοντας έναν χωρισμό στην πλάτη του βρίσκει παρηγοριά στην συμπρωταγωνίστριά του Claire Forlani.

Ωστόσο, η ζωή του αρχίζει να παίρνει άλλη τροπή. Το 1998 γνωρίζει την Jennifer Aniston. Αρχίσουν να βγαίνουν, γίνονται από τα πιο hot ζευγάρια του Χόλιγουντ και το 2000 παντρεύονται.

Με την Jennifer Aniston.

Ο γάμος θα κρατήσει 5 χρόνια, καθώς το 2005 ο διάσημος και περιζήτητος πλέον Brad Pitt, κλείνει συμβόλαιο για να πρωταγωνιστήσει στο «Mr. & Mrs Smith». Συμπρωταγωνίστριά του η μέχρι σήμερα αρραβωνιαστικιά του και μητέρα των 6 παιδιών του (3 υιοθετημένα και 3 βιολογικά) Angelina Jolie.

Η ιστορία με την Angelina μάλιστα λέγεται ότι ήταν υπόθεση των ατζέντηδών τους. Δηλαδή, οι μάνατζερ των Pitt και Jolie θεώρησαν ότι θα ήταν υπέροχο ζευγάρι οι δυο τους. Τους έκλεισαν ραντεβού και η ιστορία πήρε το δρόμο της. 

Αν όντως ο Pitt είχε σχέσεις με όλες τις παραπάνω, δε βάζω και το χέρι μου στη φωτιά. Αυτό που μου έκανε εντύπωση πάντως είναι ότι αν δείτε στις φωτογραφίες, με κάθε σύντροφό του, ο Brad νομίζω ότι υιοθετεί και το στιλ της, από τα ρούχα και τα μαλλιά μέχρι το ύφος της.

Σόφη Ζιώγου
[email protected]