Έχουμε νεότερα για τις «50 Αποχρώσεις Του Γκρι»

50-shades

Η σκηνοθέτης Sam Taylor-Wood και ο σύζυγός της Aaron Taylor-Johnson.

ΤΕΤΑΡΤΗ, 14 ΜΑΙΟΥ 2014

Η είδηση για τη συμμετοχή του Aaron Taylor-Johnson στο καστ του «50 Αποχρώσεις Του Γκρι» προέρχεται από επίσημη πηγή: από τη σύζυγο του ηθοποιού και σκηνοθέτη της εν λόγω ταινίας, Sam Taylor-Wood, η οποία «κατάφερε» να βρει έναν τρόπο να εντάξει τον άντρα της στην παραγωγή της ταινίας.

Το όνομα του Taylor-Johnson είχε παλιότερα αναφερθεί όταν πιθανολογούνταν πως εκείνος θα ενσάρκωνε τον πρωταγωνιστικό ρόλο του Christian Grey – κάτι που βεβαίως δεν έγινε, μιας και τελικά σ’ αυτόν θα δούμε τον Jamie Dornan.

Σε ποιον ακριβώς ρόλο θα δούμε τον Taylor-Johnson παραμένει μυστήριο, πάντως το υπόλοιπο καστ αποτελείται από τους Dakota Johnson, Rita Ora και Marcia Gay Harden και η ταινία θα βγει στις αίθουσες τον Φεβρουάριο του 2015.

Η μυθιστορηματική τριλογία «50 Αποχρώσεις Του Γκρι» της E. L. James, έχει μεταφραστεί σε περισσότερες από 40 γλώσσες, σημειώνοντας ένα αστρονομικό ρεκόρ πωλήσεων – και όχι τυχαία.

Στην τριλογία περιγράφεται η παθιασμένη ερωτική σχέση μιας φοιτήτριας με έναν επιτυχημένο επιχειρηματία, ενώ σιγά – σιγά αποκαλύπτονται οι επιθυμίες τους και τα κρυμμένα τους μυστικά.

Ήταν αναμενόμενο ότι αργά ή γρήγορα, η κινηματογραφική του διασκευή θ’ ακολουθούσε. Μένει να δούμε αν θα καταφέρει να σταθεί επάξια δίπλα στο λογοτεχνικό του «αδερφάκι».