Έχει μεγάλη ζήτηση ο Harrison Ford...

ford
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 16 ΜΑΙΟΥ 2014

...και γίνεται συζήτηση γύρω από το όνομά του, που θα έλεγε και η Ζωζώ.

Δεύτερη καριέρα μάλλον ετοιμάζεται να κάνει ο πάλαι ποτέ Indiana Jones, καθώς οι προσφορές για δουλειά πέφτουν η μία μετά την άλλη.

Και όχι τίποτα ταινιούλες της σειράς. Σε καμία περίπτωση. Απλά (προσωπικά μιλώντας) όλες οι προσφορές που του έχουν γίνει είναι κάτι σαν…περσινά ξινά σταφύλια.

Μετά τις φήμες περί συμμετοχής του στο νέο Indiana Jones, αλλά και την πρωταγωνιστική του επάνοδο στο νέο επεισόδιο των Star Wars, τώρα έρχεται και η επόμενη γενιά για το Blade Runner και η Alcon Entertainment, κάνει μία γενναία και δημόσια πρόσκληση στον κύριο Ford.

«Θα ήταν τιμή μας και ευελπιστούμε ότι θα δεχτεί» λένε από δω κι από κει, μπας και το ακούσει ο διάσημος ηθοποιός και αποδεχτεί την επαγγελματική αυτή πρόταση, δεδομένης φυσικά της πρωταγωνιστικής του εμφάνισης στο πρώτο original Blade Runner του 1982.

Τότε η ταινία είχε φτάσει στα Oscar και διεκδίκησε μάλιστα 2 χρυσά αγαλματίδια.

Σήμερα πάλι, πολλά χρόνια μετά, οι Hampton Fancher και Michael Green συνεργάζονται για το νέο σενάριο, το οποίο θα φέρει την υπογραφή φυσικά του Ridley Scott.

Μάλλον σε αυτόν ποντάρουν για να «τουμπάρουν» και τον Ford, ο οποίος αυτόν τον καιρό έχει ήδη ξεκινήσει γυρίσματα αναβιώνοντας (από τις στάχτες του;) τον ρόλο του στο νέο Star Wars. Για το Blade Runner πάλι, τηρεί σιγή ιχθύος.

Συγνώμη κιόλας, αλλά πριν από έναν μήνα δεν ήταν που οι φήμες έλεγαν ότι ο Ford δήλωνε κατενθουσιασμένος στο ενδεχόμενο ενός νέου Blade Runner; Γιατί τόση απάθεια τώρα;

Σόφη Ζιώγου
[email protected]