Beverly Hills: από το 90210 στο...2014

beverly
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 16 ΜΑΙΟΥ 2014

Η Donna Martin σήμερα έχει γενέθλια και σε καμία (μα καμία περίπτωση) δε θα μπορούσα να μην της ευχηθώ. Εξάλλου, οι αδυναμίες δεν κρύβονται…

Το Donna Martin graduates!!! αντικαθίσταται στην προκειμένη περίπτωση από το Tori Spelling celebrates!!! ένεκα των 41ων γενεθλίων της σήμερα (έτσι λέει η ίδια, ταυτότητα δεν έχω δει).

Μια ιστορική αναδρομή και ….ολική επαναφορά από το μακρινό χθες του '90 που μεσουρανούσε (σε κάθε εφηβικό δωμάτιο) μέχρι το σήμερα, που τα 4 παιδιά της και μόνο αυτά αποδεικνύουν ότι δεν είναι ακόμα παρθένα (αλλιώς εμένα προσωπικά με είχε πείσει ότι το άνθος της το φυλά ακόμα καλά κρυμμένο, αλλά την πρόδωσαν τα πιτσιρίκια), αν μη τι άλλο την αξίζει και αυτή και η παρέα του Beverly Hills 90210.

Και θα αρχίσω από την… γενεθλιούσα  (που θα έλεγε και η Μαρίκα Νέζερ).

Σίγουρα πιο πλαστική από ποτέ, η ξεχασμένη αλλά ακόμα wannabe Barbie ετοιμάζεται να μας ξαναυποβάλλει σε δοκιμασίες. Έρχεται νέα σειρά…ωχ.

Η  φιλενάδα της και ωραία της California, Jennie Garth (Kelly για τους φίλους) μάλλον ανανεώθηκε με τα χρόνια και διατηρεί ακόμα μία φυσική ομορφιά.

Ωστόσο, δεν ισχύει το ίδιο για την «ξινή» της παρέας, την Shannen Doherty. Αφού έκανε ρημαδιό όποιο στούντιο και αν πέρασε (έστω και απ’ έξω) επιμένει να κοιτά σαγηνευτικά, λάγνα και με κακές διαθέσεις τον φακό. Εκείνος ανταποδίδει.

Η τηλεοπτική Andrea Zuckerman, Gabrielle Carteris δηλαδή, γερνάει (καλώς) αεί διδασκόμενη ότι άπαξ και μπεις στο πετσί ενός ρόλου, δύσκολα τον ξεφορτώνεσαι. Μόνο το καπέλο και τα γυαλιά έβγαλε τα τελευταία 20 σχεδόν χρόνια.

Η Tiffani Thiessen από την άλλη μεγαλώνει, ομορφαίνει και ακόμα (με το ίδιο μαλλί) προσπαθεί να κάνει καριέρα. Κακία, αλλά και τι να πεις;

Η «ατίθαση» Kathleen Robertson ήταν σταρ στον Καναδά πριν έρθει στο Hollywood και μπλέξει με την ….παλιοπαρέα. Πιο όμορφη από ποτέ, επιμένει εδώ και χρόνια τηλεοπτικά.

Η τηλεοπτική σύζυγος του Dylan (αλλά πραγματική του Eric Dane) ίσιωσε τις ξανθές της μπούκλες και χαμογελά μόνιμα με ένα από τα πιτσιρίκια της στην αγκαλιά.

Η μάνα Walsh, η Carol Potter δηλαδή, κλάφτηκε, πόνεσε και υπέφερε για τα βάσανα (πώς;) και τις περιπέτειες των παιδιών της, έκανε και μια φίλη (σύμφωνα με φήμες, δεν υπάρχουν ντοκουμέντα) και αποφάσισε να βγει από το σπίτι των Walsh (αναγκαστικά επειδή η εταιρεία παραγωγής το χρειαζόταν για άλλη σειρά) με γκρίζο πλέον μαλλί.

Ο πατέρας από την άλλη (James Eckhouse) συμμετέχει σε τηλεοπτικές σειρές. Το αστείο της υπόθεσης βέβαια είναι το όνομά της πραγματικής του γυναίκας είναι Sheila Kiliher Walsh.

Το καλόπαιδο ο Brandon, αφού βγήκε και είπε ότι όταν συγκατοικούσε με τον Brad Pitt έκαναν διαγωνισμό απλυσιάς και έχανε (πάντα) το ’ριξε στη σκηνοθεσία.

Ο αντίπαλος και κολλητός Dylan (Luke Perry) εμφανίζεται εντατικά στη μεγάλη οθόνη και παραμένει γοητευτικός.

O Steve Sanders (Ian Ziering) έκοψε τη χαίτη.

Ενώ ο Brian Austin Green παντρεύτηκε την πολυπόθητη Megan Fox, η οποία επίσης σήμερα έχει τα γενέθλιά της. Ειρωνικό, αλλά και οι δύο γυναίκες της ζωής του μεγαλώνουν μαζί (όχι Tori εσύ παραμένεις μεγαλύτερη, η Fox κλείνει μόλις τα 28).

Και τέλος, ο Nat (Joe Τ.Tata) άλλαξε πουκάμισο και ανακαίνισε το Peach Pit.

Σόφη Ζιώγου
[email protected]