George Clooney και αδερφοί Coen ξανά μαζί

bro
ΔΕΥΤΕΡΑ, 19 ΜΑΙΟΥ 2014

Κάθε νέο φιλμ των αδερφών Coen είναι ένα υπέροχο νέο για τους σινεφίλ, αφού χάρη στον Ethan και τον Joel έχουμε δει μερικές από τις καλύτερες ταινίες των τελευταίων χρόνων.

Η τελευταία τους δουλειά, το «Inside Llewyn Davis», αν και αγνοήθηκε από τα φετινά Όσκαρ, αγαπήθηκε από τους θεατές και συνέχισε απρόσκοπτα την… αβράβευτη πορεία του.

Τώρα επιστρέφουν στην κωμωδία και συνεργάζονται εκ νέου με τον George Clooney, στο «Hail Caesar». Στην ταινία παρακολουθούμε τον Eddie Mannix, έναν τύπο που ο σκοπός του είναι να προστατεύει τους σταρ της δεκαετίας του ’50 από το να βγουν τ’ άπλυτά τους στη φόρα.

Αυτή θα είναι η τέταρτη φορά που ο Clooney συνεργάζεται με τους αδερφούς Coen. Η αρχή είχε γίνει με το «Ω, Αδερφέ Πού Είσαι;», με τον Clooney στο ρόλο του Everett McGill, ο οποίος γίνεται κατά λάθος αστέρας της folk μουσικής.

Η ταινία σημείωσε αναπάντεχη επιτυχία, οπότε οι συνεργασίες συνεχίστηκαν με το «Intolerable Cruelty» και με το «Καυτό Απόρρητο».

Προς το παρόν δε γνωρίζουμε κάτι παραπάνω για το ύφος της ταινίας. Αυτό όμως που γνωρίζουμε είναι ότι σύντομα θα δούμε τον Clooney στο «Tomorrowland», ενώ πολύ πιθανό είναι ότι θα παίξει στο «Money Monster» και στο θρίλερ (!) «Pioneer».