Ποιος ΔΕ δίνει 1 εκατ. δολ για τη Jennifer Aniston;

crime2
ΤΕΤΑΡΤΗ, 21 ΜΑΙΟΥ 2014

Ο σύζυγός της Tim Robins είναι η σωστή απάντηση και όχι η Jennifer δε χώρισε από τον Justin Theroux για τα μάτια του Tim. Απλά την ....απήγαγαν.

Η ιστορία είναι απλή. Ακολουθήστε το σκεπτικό μου ή καλύτερα την υπόθεση του Life of Crima, της νέας κωμωδίας με την master του είδους Aniston.

Το κόλπο είχε στηθεί πολύ καλά. Τα λεφτά ήταν σίγουρα. Ή μήπως όχι; Οι απαγωγείς έχουν βάλει στο μάτι τη σύζυγο-τρόπαιο του πλούσιου Tim Robins, την οποία υποδύεται η Jennifer Aniston.

Ο Robins από την άλλη, όπως …οφείλει κάθε πλούσιος μεσήλικας διατηρεί σχέση με την νεαρή Isla Fisher, η οποία προσωπικά μου μοιάζει πάρα πολύ με την Amy Adams, αλλά αυτό δεν έχει καμία απολύτως σημασία.

Αυτός καταθέτει αίτηση διαζυγίου αλλά οι απαγωγείς για κακή τους τύχη δεν το έχουν καν φανταστεί (όπως και η Aniston φυσικά) και όταν του τηλεφωνούν για να ζητήσουν λύτρα, εκείνος απλά δεν έχει καμία διάθεση να τους τα δώσει. Η απαγωγή εξάλλου τον γλιτώνει από τα έξοδα διαζυγίου και διατροφής. Η καλύτερή του δηλαδή.

Επόμενη στάση, η ερωμένη, η οποία θα παίξει ρόλο κλειδί στην υπόθεση, την ίδια στιγμή που η Aniston …παραμένει το ανίδεο θύμα μίας από τις πιο αστείες απαγωγές.

Όλα αυτά συμβαίνουν στην κωμωδία του Daniel Schecter, Life of Crime, που αποτελεί κινηματογραφική μεταφορά του βιβλίου της Elmore Leonard «The Switch».

Η ταινία αναμένεται στις 5 Σεπτεμβρίου τις κινηματογραφικές αίθουσες- τις αμερικάνικες για αρχή- και το καστ, εκτός από τα «βαριά» ονόματα των Aniston και Robins συμπληρώνουν οι Isla Fisher, Will Forte, Mark Boone, John Hawkes και Yasiin Bey.

Το τρέιλερ- όπως κυκλοφόρησε στο Youtube- είναι απολαυστικότατο και «προειδοποιεί» ότι το Life of Crime θα είναι μία από τις πολύ καλές κωμωδίες της χρονιάς.