Τα σκανδαλιστικά νέα πόστερ του Sin City

ΠΕΜΠΤΗ, 22 ΜΑΙΟΥ 2014

Το πρώτο Sin City μας άρεσε και πάρα πολύ μάλιστα. Το δεύτερο έχει κάνει τις προσδοκίες μας να ξεπερνούν αβίαστα κάθε επιτρεπτό όριο.

Λίγο αλλαγμένο το καστ αλλά στην ίδια αισθητική και με το ίδιο ύφος, το νέο Sin City: A Dame To Kill For προμηνύει κινηματογραφικούς μπελάδες σε noir μονοπάτια.

Οι πέντε καινούριες αφίσες που κυκλοφόρησαν είναι σαγηνευτικές, δελεαστικές και πολλά υποσχόμενες. Ο νεοφερμένος Joseph Gordon-Levitt φαίνεται πως ταιριάζει απόλυτα στο ρόλο του. Χαρακτηριστικό στην αφίσα είναι το χαρτί του Άσου που… δεν έχει κρυμμένο στο μανίκι του.

Ο Josh Brolin ως «ανακατασκευασμένος» στο πρόσωπο Dwight έχει αντικαταστήσει τον Clive Owen του πρώτου Sin City (Αμαρτωλή πόλη σε ελληνική μετάφραση) ενώ η επιστροφή της Jessica Alba δε θα μπορούσε παρά να είναι μία κινηματογραφική κόλαση.

Επανεμφανίσεων συνέχεια με τον αγνώριστο Mickey Rourke να ερμηνεύει για μία ακόμα φορά τον Marv ενώ η γαζέλα Rosario Dawson ως Gail επιφυλάσσει πολλές εκπλήξεις.

Στο νέο πολυαναμενόμενο Sin City: A Dame To Kill For, oι Frank Miller και Robert Rodriguez υπόσχονται ότι «Things are about to get nasty», φέρνουν στο σετ τους παλιούς γνώριμους Eva Green, Bruce Willis και Jeremy Piven και εμείς περιμένουμε με αγωνία 9 χρόνια μετά το πρώτο φιλμ, να ανακοινωθεί η ημερομηνία εξόδου στις εγχώριες κινηματογραφικές αίθουσες.

Σόφη Ζιώγου
[email protected]