Το Νοέμβριο ξεκινά ο νέος... Tarantino

tarantino
ΤΕΤΑΡΤΗ, 28 ΜΑΙΟΥ 2014

Ο σκηνοθέτης το αποφάσισε και το Νοέμβριο βάζει μπρος στις κάμερες για τα γυρίσματα του πολυσυζητημένου του «The Hateful Eight».

Ο άνθρωπος αυτός ξέρει να κάνει σινεμά. Και μάλιστα πολύ καλό, ξεχωριστό σινεμά. Αυτό είναι αδιαμφισβήτητο. Και γι’ αυτόν το λόγο όταν ακούσαμε τον Ιανουάριο ότι δε θέλει να γυρίσει το «The Ηateful Eight» λόγω διαρροών του σεναρίου του, η αλήθεια είναι ότι οι πιστοί ακόλουθοί του στενοχωρηθήκαμε.

Ευτυχώς, ο καιρός πέρασε, ο Tarantino ηρέμησε, άλλαξε γνώμη και αποφάσισε να το κάνει. Για τους πρωταγωνιστικούς ρόλους έχουν ήδη υπογράψει οι «συνήθεις ύποπτοι» Samuel L. Jackson, Michael Madsen, Bruce Dern, James Remar, Amber Tamblyn, Walton Goggins και Zoe Bell.

Σχεδόν σύσσωμο δηλαδή το καστ του «Django» ενώ αυτή τη φορά θα δούμε και τον Kurt Russell σε πρωταγωνιστικό ρόλο.

Η ιστορία τοποθετείται χρονικά στο μετεμφυλιακό Wyoming, όπου κάποιοι επιβάτες έχουν εγκαταλείψει μία άμαξα λόγω χιονοθύελλας. Οι Jackson και Russell θα υποδυθούν τους κυνηγούς επικηρυγμένων, ο Dern έναν αξιωματούχο, ο Madsen έναν καουμπόη και η  Tamblyn μια κρατούμενη.

Αυτά γνωρίζουμε προς το παρόν, αν και δεν είναι σίγουρο ότι θα κρατήσουν οι ηθοποιοί αυτούς ακριβώς τους ρόλους. Tarantino είναι αυτός μπορεί να αλλάξει γνώμη. Εξάλλου και ο ίδιος δήλωσε, πρόσφατα στις Κάννες, ότι το σενάριο βρίσκεται σε εξέλιξη.

Εν αναμονή λοιπόν…