Ποιες σειρές αποχαιρετάμε σύντομα;

sons
ΔΕΥΤΕΡΑ, 02 ΙΟΥΝΙΟΥ 2014

Το Hollywood έχει ...μετακομίσει τους τηλεοπτικούς δέκτες αλλά όχι για πάντα.

Οι τηλεοπτικές παραγωγές των τελευταίων χρόνων, είναι εκπληκτικές και δικαιολογημένα έχουν εκατομμύρια φαν ανά τον κόσμο. Επειδή όμως μερικές «δεν τραβάνε» πια, ετοιμαστείτε να τις αποχαιρετίσουμε.

Ο Charlie Sheen αντικαταστάθηκε από τον Ashton Kutcher, ο Angus T. Jones αποχωρίστηκε το ρόλο του «κάφρου» πιτσιρικά και μάλιστα με δηλώσεις του αποποιήθηκε την αισθητική της σειράς και ο μόνος που έμεινε πιστός επί 11 συναπτά χρόνια είναι ο Jon Cryer στο Two and a half men. Αναπόφευκτο το οριστικό τέλος με την ολοκλήρωση της 12ης σεζόν.

Το Mad Men είχε φανατικούς λάτρεις άλλα το Breaking Bad είχε ακόμα περισσότερους. Έτσι, το AMC αποφάσισε να προβάλει τα τελευταία εναπομείναντα 7 επεισόδια της σειράς την άνοιξη του 2015.

Το μουσικό σχολείο του Glee κέρδισε το κοινό και έτσι πέρυσι πήρε το «ok» για 2 ακόμα σεζόν. Με τους δείκτες τηλεθέασης όμως να πέφτουν σημαντικά, το τηλεοπτικό μιούζικαλ αποχωρεί από τη σκηνή.

Το ίδιο ισχύει και για την Courtney Cox, που το δικό της Cougar Town δεν αρέσει πολύ πια έτσι και θα ολοκληρωθεί με την προβολή των 13 επεισοδίων της έκτης σεζόν.

Το εξαιρετικό Sons of Anarchy φτάνει και αυτό στο τέλος του. Κάθε ωραίο πράγμα εξάλλου κάποτε τελειώνει. Έτσι και η αγαπημένη μας σειρά θα ολοκληρωθεί με την έκτη και τελευταία της σεζόν.

Το The Killing είχε πολλές βλέψεις αλλά δυστυχώς το κοινό δεν ανταποκρίθηκε. Έτσι, το Netflix αφού το... ανέστησε για το τελικό κεφάλαιο των 6 επεισοδίων (το AMC είχε προβάλει και είχε ακυρώσει τη σειρά στο παρελθόν) ήρθε η ώρα να το «πεθάνει» ξανά.

Δοξασμένο τέλος έρχεται και για το True Blood του HBO. Η σειρά αγαπήθηκε και τιμήθηκε από το κοινό αλλά στις 22 Ιουνίου έρχεται το «κύκνειο άσμα» του.