Ποιος δεν έμαθε ακόμα πώς να εκπαιδεύει το δράκο του;

dragon
ΤΕΤΑΡΤΗ, 04 ΙΟΥΝΙΟΥ 2014

Καμία ανησυχία γιατί όπως μαθαίνουμε, το απόλυτα επιτυχημένο animation δε θα σταματήσει με την ολοκλήρωση της τριλογίας.

Και νούμερο 4 ετοιμάζει η Dreamworks, παρά τα αρχικά σχέδια για 3 ταινίες. Αυτά τουλάχιστον ισχυρίστηκε ο συνθέτης της ταινίας John Powell μιλώντας στο collider και στον Adam Chitwood.

«Είδα τον Dean (DeBlois, ο σκηνοθέτης δηλαδή) στις Κάννες. Είχαμε την πρεμιέρα της ταινίας εκεί και ήταν πολύ ευτυχισμένος και λίγο μεθυσμένος και νομίζω ότι ο Jeffrey (Katzenberg, επικεφαλής της Dreamworks Animation) του είπε ότι προτίθενται να κάνουν και τέταρτη ταινία» είπε ο Powell σε δηλώσεις του.

«Αυτό ίσως είναι καλό γιατί έχει ακόμα πολλές ιστορίες να πει. Άρα η κίνηση να χωρίσει ενδεχομένως την τρίτη σε δύο ταινίες, μπορεί να λειτουργήσει, απλά δεν ξέρω λεπτομέρειες. Υποθέσεις είναι αυτές. Εξάλλου, ο Dean έχει μία ιδέα για την τρίτη ταινία και δεν λέει σε κανέναν τίποτα» συμπλήρωσε.

Η ταινία « Πώς να Εκπαιδεύσετε το Δράκο σας 2» βγαίνει στις ελληνικές αίθουσες  την επόμενη Πέμπτη, 12 Ιουνίου από την Odeon ενώ το τρίτο μέρος αναμένεται το 2016. Για το τέταρτο δε, μέρος μάλλον πρέπει να δείξουμε λίγη ακόμα υπομονή.