Και ο Josh Brolin λέει «Hail, Caesar»!

brolin
ΤΡΙΤΗ, 10 ΙΟΥΝΙΟΥ 2014

Ο ηθοποιός είναι η δεύτερη επιβεβαιωμένη προσθήκη στο καστ της καινούργιας ταινίας των αδελφών Coen, αφού - μετά τον George Clooney - και ο Josh Brolin φαίνεται ότι έχει βρει το ρόλο του στο «Hail, Caesar».

Τα έχουμε ξαναγράψει, αλλά ας φρεσκάρουμε λίγο την κινηματογραφική μας μνήμη: ο Ethan και ο Joel Coen δε σταματούν να παράγουν ταινίες – και μάλιστα ταινίες με τις οποίες μας κερδίζουν και να μας εκπλήσσουν ξανά και ξανά. Δικαιολογημένα λοιπόν είχαμε χαρεί όταν λίγο καιρό πριν γράφαμε πως ο George Clooney και αδερφοί Coen συναντώνται ξανά.

Το σενάριο μας πηγαίνει πίσω στη δεκαετία του ’50, όταν ο Eddie Mannix (George Clooney) ασχολείται επαγγελματικά με το να προστατεύει τους σταρ της εποχής από το να βγουν τ’ άπλυτά τους στη φόρα.

Πιθανότατα να δούμε τον Brolin  στο ρόλο κάποιου από τους σταρ που κάνουν χρήση των υπηρεσιών του Mannix ή ίσως στο ρόλο κάποιου που προσπαθεί να ξεσκεπάσει τα σκοτεινά μυστικά των διαφόρων διασημοτήτων.

Οι Coen φαίνεται ότι αγαπούν να βλέπουν τους ίδιους ηθοποιούς σε διαφορετικά πρότζεκτ, αφού για το μεν Clooney αυτή θα είναι η τέταρτη συνάντησή του μ’ εκείνους, ενώ για τον Brolin η τρίτη.

Ο τελευταίος είχε παίξει στο αριστουργηματικό  «Καμιά Πατρίδα Για Τους Μελλοθάνατους», αλλά και στο «True Grit».

Τα γυρίσματα του «Hail, Ceasar» θα ξεκινήσουν στα τέλη της χρονιάς και μέχρι τότε, να είστε σίγουροι ότι, θα σας κρατάμε ενήμερους.