Ghostbusters sequel: έχουμε νέα!

ghost
ΤΡΙΤΗ, 10 ΙΟΥΝΙΟΥ 2014

Η πρώτη ...γνωριμία μας είχε γίνει το 1984. Η δεύτερη το 1989. Έκτοτε πολλά άλλαξαν, όχι όμως και η προσμονή των φαν για μία ακόμα ταινία με τους θρυλικούς διώκτες των φαντασμάτων και της λοιπής παραφυσικής δραστηριότητας.

Κατά καιρούς, φήμες που ήθελαν το τρίτο επεισόδιο των «Ghostbusters» να παίρνει «σάρκα και οστά» έρχονταν στην επιφάνεια. Aυτή όμως είναι η πρώτη φορά που μια σειρά από επίσημα χείλη επιβεβαιώνουν ότι το «Ghostbusters 3» είναι στα σκαριά.

Πρώτη και καλύτερη, ποια άλλη, παρά η Sigourney Weaver, η οποία το τελευταίο διάστημα φαίνεται ότι περνά μία πολύ παραγωγική φάση.

Η Weaver έθεσε ένα μονάχα όρο, προκειμένου να είναι παρούσα ξανά ως Dana Barrett – πρώτη και θρυλική πελάτισσα της φαντασματοδιωκτικής εταιρείας: ζήτησε να έχει ένα ρόλο ο γιος του χαρακτήρα της, Oscar. Αυτό είχε προβλεφθεί από το σενάριο, οπότε η Weaver θα συμμετάσχει πράγματι στην ταινία.

Ο σεναριογράφος Etan Cohen επίσης επιβεβαίωσε ότι ο ίδιος, μαζί με μια αξιόλογη ομάδα, έχει ξεκινήσει το γράψιμο κι ότι, μάλιστα, τα αποτελέσματα «ελέγχονται» από τον ίδιο τον Dan Aykroyd!

Άραγε θα επιστρέψει ο αγαπημένος μεν, σπασίκλας δε λογιστής της φίρμας Louis Tully; Ο Winston Zeddemore θα είναι ακόμα μέλος της ομάδας ή θα έχει εγκαταλείψει;

Πολλά τα ερωτήματα σχετικά με το νέο σενάριο, όμως να είστε σίγουροι ότι εμείς δε θα τ’ αφήσουμε αναπάντητα για πολύ καιρό.