O Brad Pitt πάει πόλεμο και μας στέλνει τα πρώτα πλάνα

brad-fury
ΤΕΤΑΡΤΗ, 11 ΙΟΥΝΙΟΥ 2014

Το «Fury» είναι το πολεμικό δράμα που όλοι περιμένουμε να δούμε φέτος το χειμώνα.

Ο Brad Pitt σε πρωταγωνιστικό ρόλο και η διμοιρία του (Shia LaBeouf, Logan Lerman, Scott Eastwood- γιος του Clint Eastwood- Jon Bernthal, Jason Isaacs, Xavier Samuel, Michael Peña κ.λπ σε συμπρωταγωνιστικούς ρόλους), ή τουλάχιστον ό,τι επέμεινε από αυτή, έχουν να παλέψουν κυριολεκτικά για να επιβιώσουν στον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο αλλά και μεταφορικά, ο καθένας με τους δικούς του δαίμονες.

Στο πρώτο footage της ταινίας, που κυκλοφόρησε στο youtube, βλέπουμε τα γυρίσματα αλλά και πλάνα από την ταινία, η οποία είναι πολλά υποσχόμενη.

Τα σκηνικά είναι μοναδικά, οι τοποθεσίες σε μεταφέρουν στην εποχή του 2ου Παγκοσμίου Πολέμου, οι σκηνές της μάχης είναι αληθοφανέστατες και οι πρωταγωνιστές (ακόμα και ο Shia LaBeouf το παραδέχομαι, αλλά ας μην υπερβάλλουμε κιόλας, δεν άλλαξα γνώμη) τόσο πειστικοί όσο να σε κάνουν να κοιτάξεις γύρω σου και να τσεκάρεις αν βρίσκεσαι και συ στη δίνη της μάχης.

Στο συγκεκριμένο video μιλούν οι παραγωγοί, ο σκηνοθέτης και σεναριογράφος David Ayer αλλά και οι πρωταγωνιστές της ταινίας, μεταφέροντας τη δική τους αίσθηση για το πολεμικό αυτό δράμα.

Ως θεατές μεταφερόμαστε πίσω από τις κάμερες και εκτός από τη μαγεία της δημιουργίας μίας ταινίας τέτοιου βεληνεκούς, ταξιδεύουμε σε μία σκληρή εποχή με την ασφάλεια που μας παρέχει το καλό σινεμά.

Πάντως από μία πρώτη κλεφτή ματιά, η συγκεκριμένη παραγωγή μάλλον θα σπάσει ταμεία (βοηθά και ο Pitt σε αυτό, που μοιάζει να έχει ωριμάσει αρκετά με τις τελευταίες του επιλογές) και θα είναι μία από εκείνες τις ταινίες, που από το φθινόπωρο, πριν καν κυκλοφορήσει, μάλλον θα μονοπωλήσει το ενδιαφέρον μας. Τουλάχιστον έτσι «υπόσχεται» το video.

Σόφη Ζιώγου
[email protected]