Κωμωδία ή δράμα; Μάλλον και τα δύο στον θερινό Ζέφυρο

12-angry-men
ΔΕΥΤΕΡΑ, 16 ΙΟΥΝΙΟΥ 2014

Το Σινέ Ζέφυρος (Zefiros New Star Art Cinema) επιμένει να μας …κακομαθαίνει κινηματογραφικά και αυτή την εβδομάδα.

Γι’ αυτό σπεύσατε άμεσα. Μέχρι την Τετάρτη 18 Ιουνίου συνεχίζονται οι προβολές δύο σπουδαίων ταινιών. Από τη δροσερή κωμωδία του Ernst Lubitsch «Τι ξέρεις για τον έρωτα» (That uncertain feeling) μέχρι το δικαστικό δράμα του Sidney Lumet «Οι 12 ένορκοι» (12 angry men), ο Ζέφυρος μας περιμένει για απολαυστικές σινεφίλ βραδιές.

Η προβολή της πρώτης ταινίας είναι κάθε βράδυ στις 21.00 και στις 22.45 ακολουθεί η δεύτερη. Διαλέξτε μία ή καλύτερα δείτε και τις δύο. Εξάλλου, λίγο παραπάνω σινεμά δεν έβλαψε ποτέ κανέναν.

Ειδικά μάλιστα αν πρόκειται για τεράστιες δημιουργίες μιας άλλης εποχής, που καθόρισαν την πορεία του παγκόσμιου σινεμά.

«Οι δώδεκα ένορκοι», το ασπρόμαυρο αυτό κορυφαίο δράμα έχει ψηφιστεί ως η δεύτερη καλύτερη δικαστική ταινία όλων των εποχών και η … ανήθικη κωμωδία ηθών, «Τι ξέρεις για τον έρωτα» από τον τεράστιο σκηνοθέτη, που επηρέασε όσο ελάχιστοι την εξέλιξη της κινηματογραφικής κωμωδίας, προσφέρουν ιδανική θερινή συντροφιά.

Καλή διασκέδαση και εμείς θα σας κρατάμε ενήμερους για όλες τις άλλες εκπλήξεις που μας επιφυλάσσει το Zefiros New Star Art Cinema και αυτό το καλοκαίρι.

Πληροφορίες: Τρώων 36, Πετράλωνα, Τηλ. 210-3462677, ώρες προβολών: καθημερινά στις 21.00 και 22.45,  www.facebook.com/ZefirosNewStarArtCinema.