H Tammy έρχεται και υπόσχεται γέλιο (μακάρι)

tammy
ΔΕΥΤΕΡΑ, 16 ΙΟΥΝΙΟΥ 2014

Η Melissa McCarthy είναι αστεία. Πολύ αστεία. Και όταν αποφασίζει να πιάσει το τιμόνι τα πράγματα βγαίνουν εκτός ελέγχου.

Μόλις είδα το νέο τρέιλερ που κυκλοφόρησε για την κωμωδία «Tammy» και μπορώ να πω ότι είναι απολαυστικότατο. Με κάθε επιφύλαξη βέβεια, γιατί τα έχουμε ξαναπεί, το τρέιλερ πολλές φορές είναι παραπλανητικό.

Ελπίζω σε αυτήν την περίπτωση, να μην ισχύει κάτι τέτοιο όμως γιατί η αλήθεια είναι ότι μία καλή κωμωδία έχει καιρό να βγει.

Για την ιστορία, να σας πω ότι η Tammy είναι μία γυναίκα, με κάποια παραπανίσια κιλά, ατημέλητη, που έχει παρατήσει μάλλον τον εαυτό της.

Μία μέρα ανακαλύπτει ότι ο άντρας της την απατά. Η συνέχεια είναι καταστροφική καθώς ενός κακού μύρια έπονται και όπως απαιτεί μία καλή κωμωδία, την ίδια μέρα η πρωταγωνίστρια έχει ένα ατύχημα- με ένα ελάφι, που μάλλον δεν είναι το πρώτο της- αργεί στη δουλειά της και απολύεται.

Αφεντικό της μάλιστα είναι ο πραγματικός της σύζυγος Ben Falcone, ο οποίος υπογράφει τη σκηνοθεσία και το σενάριο (μαζί της). Με τη ζωή της να είναι στο χείλος της καταστροφής αποφασίζει να κάνει ένα road trip με τη γιαγιά της Susan Sarandon.  Επίσης μοναδική ηθοποιός.

Οι δυο τους κάνουν ωραίο δίδυμο. Αναπάντεχο. Προσωπικά, τη Sarandon δεν την είχα για «κινηματογραφική γιαγιά» αλλά τουλάχιστον στο τρέιλερ φαίνεται εξαιρετική.

Το καστ συμπληρώνει η Kathy Bates ως μαμά της Tammy, ο Dan Aykroyd, η Allison Janney, η Toni Collette, ο Mark Duplass, η Sandra Oh, ο Gary Cole and ο Nat Faxon.

Και κάπως έτσι οι προσδοκίες μας αυξάνονται κατακόρυφα. Δυστυχώς όμως, ημερομηνία για τις ελληνικές αίθουσες δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα. Για τους πιστούς του είδους, πάντως υπάρχει πάντα το διασκεδαστικά και πολλά υποσχόμενο τρέιλερ, όπως αυτό κυκλοφόρησε στο youtube.

Όσο για τη συγκεκριμένη κωμωδία, απλά ελπίζω το αστείο τρέιλερ να ανταποκρίνεται όντως στο σύνολο της ταινίας, γιατί πολλά έχουν δει τα μάτια μας και καλοκαίρι είναι, μας αξίζει μία χαλαρή κωμωδία, επιτέλους.

Σόφη Ζιώγου
[email protected]