Φεύγει ο Daniel Craig, έρχεται ο Keanu Reeves

truth
ΔΕΥΤΕΡΑ, 16 ΙΟΥΝΙΟΥ 2014

Πριν λίγο καιρό ο Daniel Craig αποχώρησε - χωρίς να δοθεί καμία επίσημη δικαιολογία - από το project του δικαστικού δράματος The Whole Truth.

Μάλιστα, η παραγωγή ήταν έτοιμη για τα γυρίσματα αλλά δεδομένου ότι «ξέμεινε» από πρωταγωνιστή, αυτά αναβλήθηκαν.

Πλέον όμως οι συντελεστές μπορούν να βάλουν ξανά μπρος τις κάμερες, καθώς τον κινηματογραφικό υπερκατάσκοπο θα αντικαταστήσει ο Keanu Reeves.

Σύμφωνα με το Deadline, ο Reeves συμφώνησε να πάρει το ρόλο του Craig και έτσι θα υποδυθεί έναν δικηγόρο, αλλά όχι του Διαβόλου αυτή φορά. Ο Reeves θα αναλάβει την υπεράσπιση ενός ανηλίκου που κατηγορείται ότι δολοφόνησε τον πλούσιο πατέρα του.

Στην προσπάθεια αυτή φυσικά δεν θα είναι μόνος του, καθώς στο πρωταγωνιστικό καστ υπάρχει η Renee Zellweger (που καιρό είχαμε να τη δούμε), η Gugu Mbatha-Raw και ο Gabriel Basso.

Τη σκηνοθεσία έχει αναλάβει η Courtney Hunt, η οποία το 2009 είχε προταθεί για Oscar σεναρίου για την ταινία «Παγωμένο Ποτάμι», σε δική της επίσης σκηνοθεσία ενώ το σενάριο υπογράφει ο γνωστός και μη εξαιρετέος Nicholas Kazan.

Όσο για τον αποχωρήσαντα Daniel Craig, ετοιμάζεται για τη νέα του αποστολή ως James Bond, γεγονός που μάλλον επηρέασε την απόφασή του να βγει από το καστ της ταινίας.