Η Πενέλοπε Κρουζ απέκτησε «αστέρι» στη λεωφόρο της δόξας

i-penelope-krouz-apektise-asteri-sti-leoforo-tis-doksas

ΤΕΤΑΡΤΗ, 06 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2011

Η Πενέλοπε Κρουζ είναι η πρώτη ισπανίδα ηθοποιός που αποκτά το δικό της αστέρι στην περίφημη Λεωφόρο της δόξας.

Η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός Πενέλοπε Κρουζ, απέκτησε το δικό της αστέρι στη λεωφόρο της δόξας, την περασμένη Παρασκευή κι έγινε η πρώτη ισπανίδα ηθοποιός που τιμάται με αυτό τον τρόπο.

Η Κρουζ, η οποία κέρδισε το βραβείο Oscar για την ερμηνεία της στην ταινία του Γούντι Άλεν, «Vicky Cristina Barcelona», σχολιάσε τα αποκαλυπτήρια του ροζ γρανιτένιου αστεριού της, ως «μια πολύ ξεχωριστή ημέρα που θα θυμάμαι για πάντα».

«Κάθε φορά που θα κοιτάζω αυτό το αστέρι, θα βλέπω τα ονόματα όλων των ανθρώπων που με βοήθησαν να πραγματοποιήσω πολλά από τα όνειρά μου», είπε στα αποκαλυπτήρια, τα οποία παρακολούθησε πλήθος ατόμων, συμπεριλαμβανομένου του συζύγου της Χαβιέ Μπαρδέμ και του φίλου της, Τζόνι Ντεπ.

Η 36χρονη ισπανίδα ηθοποιός ευχαρίστησε τους γονείς, τα αδέλφια της, το σύζυγό της και το νεογέννητο γιο τους, «που με κάνουν ευτυχισμένη κάθε μέρα».

Η ισπανίδα καλλονή έκανε το ντεμπούτο της στην τηλεόραση όταν ήταν έφηβη και ξεκίνησε την καριέρα της με την ταινία του 1992 «Jamon Jamon», που σκηνοθέτησε ο Μπίγκας Λούνα, όπου έπαιζε επίσης και ο Μπαρδέμ. Ακόμη, έχει εμφανιστεί σε πολλές ταινίες του ισπανού σκηνοθέτη Πέδρο Αλμοδόβαρ, πριν πάει στο Χόλιγουντ, όπου συμμετείχε σε ταινίες όπως το «Blow», το «Vanilla Sky» και το «Nine».