Ο Rian Johnson νέος σκηνοθέτης του Star Wars: Επεισόδιο 8

star
ΔΕΥΤΕΡΑ, 23 ΙΟΥΝΙΟΥ 2014

Και όχι μόνο σκηνοθέτης, αλλά σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο Johnson θα συνδράμει και στο σενάριο του 9ου επεισοδίου.

Η αλλαγή «σκυτάλης» ή καλύτερα σκηνοθετικής καρέκλας θα γίνει με τη ολοκλήρωση των γυρισμάτων του 7ου επεισοδίου του αστρικού πολέμου από τον J.J.Abrams, άρα συζητάμε για αρκετά μελλοντικά σχέδια, τα οποία όμως από ό,τι φαίνεται η παραγωγή δε μπορεί να αφήσει στην τύχη τους.

Γι' αυτόν το λόγο, και έχει κλείσει το σκηνοθέτη για την επόμενη ταινία. Αυτός με τη σειρά του έχει ήδη ξεκινήσει να γράφει και για το μεθεπόμενο επεισόδιο, όπου θα δώσει και δείγματα σεναριακής γραφής.

O Johnson για όσους δε γνωρίζουν, έχει δώσει τα διαπιστευτήριά του αφήνοντας τη σκηνοθετική του σφραγίδα στην τηλεοπτική επιτυχία Breaking Bad αλλά και στα κινηματογραφικά Looper, Brick κ.λπ των οποίων ήταν σκηνοθέτης και σεναριογράφος.

Ας μην προτρέχουμε όμως, γιατί εντωμεταξύ περιμένουμε το Episode VII με τους John Boyega, Daisy Ridley, Adam Driver, Oscar Isaac, Gwendoline Christie, Andy Serkis, Domhnall Gleeson, Lupita Nyong'o και Max von Sydow να συνοδεύσουν υποκριτικά τους βετεράνους Harrison Ford, Carrie Fisher, Mark Hamill, Anthony Daniels, Peter Mayhew και Kenny Baker.

Το νέο επεισόδιο των Star Wars θα βγει στις αίθουσες στις 18 Δεκεμβρίου, σύμφωνα με τα σχέδια της Disney ενώ το Star Wars του Johnson μάλλον θα το δούμε το 2017.