Ο Ralph Fiennes, ο Channing Tatum και η Tilda Swinton…χαιρετούν τον Καίσαρα

hail
ΤΕΤΑΡΤΗ, 25 ΙΟΥΝΙΟΥ 2014

Οι αδερφοί Coen όχι μόνο συνεχίζουν να γράφουν συγκλονιστικά αλλά συγκεντρώνουν και δίπλα τους όλο το Χόλιγουντ.

Πρώτος ήταν ο George Clooney, που είπε το «ναι» για την πολυαναμενόμενη ταινία των Joel και Ethan Coen, «Hail Caesar». Και αυτό σας το είπαμε πριν περίπου ένα μήνα.

Στις 10 Ιουνίου, τα χαρμόσυνα συμπλήρωσε η συμμετοχή του Josh Brolin. Εκεί πλέον ήμασταν σίγουροι ότι αυτό το project θα μας απασχολήσει ξανά και ξανά.

Έτσι σήμερα τα νέα έχουν φρέσκο …χολιγουντιανό αίμα: Ralph Fiennes, Channing Tatum και η συγκλονιστική Tilda Swinton έρχονται να αναλάβουν δράση στο κοενικό αυτό φιλμ, που θα ξεκινήσει τα γυρίσματά του στα τέλη της χρονιάς. Πιθανολογείται μάλιστα ότι μέσα στο 2015 θα το δούμε στις αίθουσες.

Να σας θυμίσουμε, ότι η κωμωδία των αδερφών Coen μας ταξιδεύει στη δεκαετία του ’50 στο Χόλιγουντ, όπου ο Eddie Mannix (George Clooney) ασχολείται επαγγελματικά με το να προστατεύει τους σταρ της εποχής από το να βγουν τ’ άπλυτά τους στη φόρα.

Ο Tatum λέγεται ότι θα αναλάβει το ρόλο ενός σταρ τύπου Gene Kelly ενώ ο Fiennes θα γίνει …σκηνοθέτης και η Swinton, μία πανίσχυρη αρθρογράφος για τα κουτσομπολιά του Χόλιγουντ.