Eπιστροφή μόνο για τα μάτια του...James Bond

bond
ΔΕΥΤΕΡΑ, 30 ΙΟΥΝΙΟΥ 2014

Μπορεί να ακούμε ότι τα γυρίσματα θα καθυστερήσουν – μάλλον κατά τον Δεκέμβρη θα ξεκινήσουν, σύμφωνα με φήμες- αλλά τουλάχιστον τα νέα είναι καλά με τους Neal Purvis και Robert Wade να επιστρέφουν στις νέες κατασκοπευτικές περιπέτειες του James Bond.

Μέχρι τώρα οι αλλαγές και οι ανατροπές ήταν βασικό στοιχείο στις πληροφορίες σχετικά με το Bond 24, άρα οι φήμες ότι οι βετεράνοι σεναριογράφοι του υπερήρωα, Neal Purvis και Robert Wade, επιστρέφουν στην ιστορία, μάλλον είναι ένα ακόμη ενθαρρυντικό στοιχείο.

Το ζευγάρι των σεναριογράφων, που συμβάλλουν στις περιπέτειες του υπερκατασκόπου από εποχής Pierce Brosnan με το «Ο κόσμος δεν είναι αρκετός» είχαν αναζητήσει νέα project, μεταξύ των οποίων και την τηλεοπτική εκδοχή της Barbarella.

Τώρα όμως, η τράπουλα ανακατεύεται ξανά με τους δυο τους να προσθέτουν τη δική τους δόση χιούμορ στον Daniel Craig.  Και ενώ ο καιρός περνά, οι φήμες όλο και θα πληθαίνουν.

Μία ακόμη, αναφέρει ότι η νέα ιστορία θα είναι πολύ κοντά στο Skyfall ενώ ο Sam Mendes βρίσκεται ήδη προς αναζήτηση νέων ιδανικών, για τέτοιου είδους περιπέτειες, τοποθεσιών.