H Tina Fey, τα μάγια και η γυναικεία εκδοχή του Ghostbusters

tina-fey
ΠΕΜΠΤΗ, 03 ΙΟΥΛΙΟΥ 2014

Η Elizabeth Stamatina Fey είναι μία από τις σπουδαιότερες κωμικούς του Χόλιγουντ. Ναι, είναι μισή ελληνίδα και ναι, ετοιμάζεται να κάνει το δικό της Ghostbusters.

Αλλά ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή. Πριν λίγες μέρες κυκλοφόρησε η φήμη ότι η διάσημη κωμικός βρισκόταν στα σκαριά του σίκουελ της συμπαθητικής κωμωδίας του 1993, Hocus Pocus.

Τότε στους πρωταγωνιστικούς ρόλους είχαμε δει τη χαρισματική Bette Midler, τη Sarah Jessica Parker (προ fashion icon εποχή) και την υπέροχη  Kathy Najimy, να επιδίδονται σε μαγικά ξόρκια.

Οι φήμες έλεγαν ότι τα νέα ξόρκια θα ήταν δουλειά για την Tina Fey. Ωστόσο, αυτό δεν ισχύει. Αυτό που ισχύει όντως είναι ότι η Fey θα συνεργαστεί με τη Disney για τη δημιουργία μίας επίσης υπερφυσικής κωμωδίας.

Πρόκειται για ένα εξ’ ολοκλήρου νέο project, που θα θυμίζει όμως κάτι από Ghostbusters, με αρχιμάγισσα τη Fey, η οποία συμμετέχει και στην παραγωγή της ταινίας μαζί με την Allison Shearmur (The Hunger Games: Catching Fire).

Προς το παρόν η ταινία… τιτλοφορείται «Untitled Witch Project» που μάλλον ακούγεται σαν εγχειρίδιο έφηβης μάγισσας από τα 90s και όσο για το Hocus Pocus τηρείται σιγή ιχθύος.