Πέθανε ο «πρωταγωνιστής» της Angelina Jolie

jolie
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 04 ΙΟΥΛΙΟΥ 2014

O Louis Zamperini, ο άνθρωπος που ενέπνευσε την τελευταία σκηνοθετική δουλειά - η οποία μάλιστα δεν έχει κυκλοφορήσει ακόμα- της Angelina Jolie, Unbroken, πέθανε σε ηλικία 97 ετών.

Υπήρξε ένας άνθρωπος με υπέροχη, γεμάτη συγκινήσεις και περιπέτειες ζωή.Η τόλμη του ήταν που έκανε την Angelina Jolie να θέλει να βγάλει την ιστορία του στους κινηματογράφους.

Ο Louis Zamperini, πρώην Ολυμπιονίκης, που πέρασε 47 ημέρες αγνοούμενος στη θάλασσα και έπειτα 2 χρόνια φυλακισμένος κατά τη διάρκεια του 2ου Παγκοσμίου Πολέμου, πέθανε έπειτα από 40ήμερη μάχη με την πνευμονία σε ηλικία 97 ετών, σύμφωνα με την εταιρεία Universal Pictures, η οποία έχει αναλάβει και την παραγωγή της βιογραφίας του.

Η σχέση του με την Angelina Jolie έγινε γρήγορα φιλική. Mία σχέση ζωής για εκείνη. Εκείνος από την πλευρά του, την είχε αποκαλέσει «ανθρώπινο δυναμίτη» προσθέτοντας «Ξέρω ότι θα πει την ιστορία μου με τον σωστό τρόπο».

Στην ανακοίνωση του θανάτου του, η Jolie δήλωσε «Είναι μία απώλεια, που μου είναι αδύνατο να περιγράψω. Είμαστε όλοι τόσο ευγνώμονες για τον τρόπο με τον οποίο εμπλούτισε τη ζωή μας, από τη στιγμή που τον γνωρίσαμε. Θα μας λείψει αφόρητα».

Δυστυχώς, ο Zamperini δεν κατάφερε να δει τη ζωή του να γίνεται κινηματογραφική ταινία. Ωστόσο, το Unbroken θα κάνει πρεμιέρα ανήμερα τα Χριστούγεννα.