Guardians of the Galaxy: το πιο έξυπνο (ολοκαίνουριο) τρέιλερ

guardians
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 04 ΙΟΥΛΙΟΥ 2014

Σπας το κεφάλι σου πού να πας αυτό το καλοκαίρι; Αιγαίο, Ιόνιο και Κρήτη σου φαίνονται λίγα; Καραϊβική και Μαλδίβες, ξεπερασμένα;

Η λύση είναι μία: «Ταξιδιωτικός οδηγός: Guardians Of The Galaxy». Το νέο τρέιλερ του πολυαναμενόμενου Guardians of the Galaxy, που βγαίνει στις αίθουσες στις 4 Σεπτεμβρίου, είναι απλά ευφυέστατο.

Αφού απομυθοποίησε τη Χαβάη, την Ταϊτή και τις Μπαχάμες, τα πιο ειδυλλιακά μέρη στη Γη δηλαδή, η δική τους καλοκαιρινή πρόταση είναι άλλοι γαλαξίες.

Το «ταξιδιωτικό» βίντεο, όπως αυτό κυκλοφόρησε στο youtube, είναι υπέροχο. Σε κάνει να χαμογελάς.

Από το Knowhere μέχρι το Xandar, η περιπλάνηση σε νέους τόπους υπόσχεται ξέφρενη διασκέδαση, σε πόλεις που δεν κοιμούνται ποτέ, άγνωστους κόσμους με μέρη που μας περιμένουν να τα ανακαλύψουμε και πολυτέλειες... 6άστερες.

Galaxy Getaways, the only way to get away. Αυτό το ταξιδιωτικό πρακτορείο έχει ειδικότητα αλλά και κυρίαρχο σκοπό να μας ταξιδέψει πέρα από τους συνηθισμένους προορισμούς της Γης.

Η μουσική και η 70s φωτογραφία σε παραπέμπει σε ένα νοσταλγικό κόσμο, που θες να πας. Η φωνή που συνοδεύει τις εικόνες θυμίζει αριστοτεχνικά φτιαγμένη διαφήμιση του ΕΟΤ, στην καλύτερη δυνατή εκδοχή του.

Τελικά, έκλεισε. Διακοπές εκτός Γης, για φέτος το καλοκαίρι.

Σόφη Ζιώγου
[email protected]