Νέα ονόματα στο καστ του Star Wars: Επεισόδιο VII

star-wars
ΔΕΥΤΕΡΑ, 07 ΙΟΥΛΙΟΥ 2014

Δύο νέα ονόματα προστέθηκαν στο πολυσυζητημένο καστ των ηθοποιών, που θα πρωταγωνιστήσουν στο νέο επεισόδιο των Star Wars.

Η εταιρεία LucasFilm με ανακοίνωσή της μας σύστησε την Crystal Clarke και τον Pip Anderson. Οι δύο ηθοποιοί προέκυψαν έπειτα από audition που είχαν κάνει τον περασμένο Νοέμβριο. Μάλιστα, από τις ακροάσεις αυτές πέρασαν περίπου 67.000 αισιόδοξοι και πολύ αγχωμένοι προφανώς ηθοποιοί.

Η Crystal Clarke είναι μία Αμερικανίδα ηθοποιός που σπούδαζε στη Γλασκώβη της Σκωτίας και έχει εμφανιστεί σε αρκετές θεατρικές παραγωγές. Η πρώτη της ταινίας «The Moon and the Sun» με τους  Pierce Brosnan και William Hurt στους πρωταγωνιστικούς ρόλους, θα κυκλοφορήσει τον επόμενο χρόνο ενώ αναφορικά με το Star Wars άγνωστος παραμένει ο ρόλος που θα υποδυθεί.

Από την άλλη, ο Pip Andersen είναι ένας Βρετανός ηθοποιός με ειδικό χαρακτηριστικό την ενασχόλησή του με το parkour. Ούτε ο δικός του ρόλος έχει διευκρινιστεί αλλά για όποιον τον έχει παρατηρήσει ίσως θυμάται ότι πρόσφατα εμφανίστηκε σε ένα promo του Spider-Man για τη Sony.

«Το σύμπαν του Star Wars αφορούσε πάντα στην ανακάλυψη και την καλλιέργεια νέων ταλέντων και στη συγκεκριμένη παραγωγή παραμένουμε πιστοί σε αυτή την παράδοση», ανέφερε σε δήλωσή της η Kathleen Kennedy από τη Lucasfilm.

Εν τω μεταξύ, η εταιρεία έχει επιβεβαιώσει ότι τα γυρίσματα θα σταματήσουν για δύο εβδομάδες τον Αύγουστο, προκειμένου να αναρρώσει ο Harrison Ford από τον τραυματισμό του.

Η ταινία σε σκηνοθεσία J.J. Abrams θα προβληθεί (στο Ηνωμένο Βασίλειο) στις 18 Δεκεμβρίου 2015.