Ερωτικά «παραστρατήματα» μπροστά στα μάτια…τους

cheat
ΤΕΤΑΡΤΗ, 09 ΙΟΥΛΙΟΥ 2014

Έχουμε έναν εμφανίσιμο ηθοποιό και τη γοητευτική συμπρωταγωνίστριά του. Πολύ θέλει για να γίνει το κακό;

Συχνά, όσο περισσότερο καιρό καλούνται δύο ηθοποιοί να είναι πιο «κοντά» για χάρη των ρόλων τους, τόσο περισσότερο αυξάνονται και οι πιθανότητες να δημιουργηθούν αληθινά συναισθήματα μεταξύ τους, ακόμη και αν κάποιος από τους δύο – ή και οι δύο- έχουν ήδη δεσμό.

Brad Pitt και Angelina Jolie
Το ερωτευμένο ζευγάρι, παρά τα χρόνια που έχουν περάσει εξακολουθεί και σήμερα να είναι μαζί, έχοντας δημιουργήσει μια πολυμελή οικογένεια. Όμως είναι γνωστό ότι η σχέση των δύο ηθοποιών ξεκίνησε στα γυρίσματα της ταινίας, «Mr and Mrs Smith», την περίοδο που ο Brad Pitt, ήταν ήδη πέντε χρόνια παντρεμένος με τη Jennifer Aniston.

Οι δυο τους χώρισαν επίσημα το 2005 και ένα μήνα μετά  από το διαζύγιο τους, παπαράτσι απαθανάτισαν τον Brad Pitt να κάνει διακοπές με την Angelina Jolie και τον γιο της Maddox.

Russell Crowe και Meg Ryan

Στην ταινία «Proof of Life», η «βασίλισσα» των ρομαντικών κομεντί, Meg Ryan συμπλήρωνε 10 χρόνια παντρεμένη με τον ηθοποιό Dennis Quaid.

Παρ’ όλα αυτά, όταν εμφανίστηκε ο  Russell Crowe στη ζωή της, ο σύζυγός της έκανε αγωγή διαζυγίου, δίνοντας τέλος στο γάμο αλλά και στις φήμες περί απιστίας της. Το ρομάντζο από την άλλη διατηρήθηκε μετά το διαζύγιο αλλά όχι για πολύ.

Daniel Craig και Rachel Weisz
Αυτό ήταν ένα από τα γρηγορότερα ρομάντζα που δημιουργήθηκαν ποτέ. Παίζοντας ένα παντρεμένο ζευγάρι στο ψυχολογικό θρίλερ «Dream House», ο Daniel Craig και η Rachel Weisz, έπεσαν στα στόματα όσων υποστήριζαν ότι η σχέση τους ήταν κάτι παραπάνω από επαγγελματική και φιλική.

Τότε, και οι δύο ήταν αρραβωνιασμένοι, ο  Daniel Craig με την παραγωγό ταινιών Satsuki Mitchell, και η Rachel Weisz με τον σκηνοθέτη, Darren Aronofsky. Σήμερα, η Weisz και ο Craig μετρούν 3 χρόνια γάμου.

Elizabeth Taylor και Richard Burton

Ένας από τους μεγαλύτερους έρωτες που γεννήθηκαν στην ιστορία του κινηματογράφου ήταν αυτός της Elizabeth Taylor και του Richard Burton.

Η σχέση τους ξεκίνησε στα γυρίσματα της ταινίας «Κλεοπάτρα», τότε που η Taylor ήταν παντρεμένη με τον Eddie Fisher.
Αλλά δε δίστασε να παντρευτεί το νέο της έρωτα, Richard Burton, με τον οποίο έμελλε να χωρίσει και να ξαναπαντρευτεί και να ξαναχωρίσει, χτίζοντας ένας από τους πιο σκανδαλώδεις έρωτες στην ιστορία του Χόλιγουντ.

Ryan Phillippe and Abbie Cornish
Αν και έμοιαζε να είναι ο τέλειος γάμος για τον Ryan Phillippe και τη Reese Witherspoon, όταν το ζευγάρι χώρισε, ξέσπασαν έντονες φήμες που υποστήριζαν ότι η αιτία του χωρισμού τους ήταν η παράνομη σχέση του ηθοποιού με την συμπρωταγωνίστρια του Abbie Cornish στην ταινία  «Stop-Loss».

Όπου υπάρχει καπνός, προφανώς υπάρχει και φωτιά και κάπως έτσι η Reese σήμερα χαίρεται το δεύτερό της γάμο με τον ηθοποιό και ατζέντη Jim Toth.

Μαρκέλα Κουτσομιχάλη
[email protected]