Οι Coen δεν... αστειεύονται

coen
ΠΕΜΠΤΗ, 10 ΙΟΥΛΙΟΥ 2014

George Clooney, Josh Brolin, Ralph Fiennes, Channing Tatum, Tilda Swinton. Αυτοί είναι οι πρωταγωνιστές στο καστ του κοενικού και πολυαναμενόμενου «Hail Caesar». Και όχι μόνο αυτοί.

Ότι οι Coen ξέρουν πώς να συγκεντρώνουν τα μεγαλύτερα ονόματα του Χόλιγουντ σε μία και μόνο ταινία και να κάνουν και επιτυχία είναι γεγονός αδιαμφισβήτητο.

Πόσα ονόματα όμως πια; Από τον Clooney και τον Brolin, στον Ralph Fiennes, τον Channing Tatum και την Tilda Swinton, υποθέσαμε ότι το καστ θα ήταν έτοιμο.

Αλλά όχι. Η ταινία χρειάζεται και την πιο σέξι παρουσία του Χόλιγουντ. Τη Scarlett Johansson η οποία από σήμερα είναι και εκείνη μέρος του πολυσυζητημένου αυτού project.

Μάλιστα, τη γοητευτική ηθοποιό θα πλαισιώσει και ένα ακόμα όνομα, ο Jonah Hill, ο οποίος θα ξαναβρεί τον παλιό του γνώριμο συνεργάτη Channing Tatum. Αυτή τη φορά όμως οι περιπέτειές τους δε θα αφορούν σε  μυστικές αποστολές τύπου «22 Jump Street» αλλά στην προσπάθεια του Clooney να προστατεύσει τα άπλυτα των χολιγουντιανών σταρ της εποχής του ’50.

Αυτή είναι η ιστορία της κωμωδίας των Coen, τα γυρίσματα της οποίας θα ξεκινήσουν μέσα στη χρονιά και ενδεχομένως να τη δούμε να βγαίνει στις αίθουσες μέσα στο '15.