Ερωτική τριλογία η νέα ταινία του Χ. Παπακαλιάτη

papakaliatis1
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 11 ΙΟΥΛΙΟΥ 2014

Από χθες ένα πράγμα κυριαρχεί στα κινηματογραφικά νέα (τουλάχιστον στα εγχώρια): Ο Παπακαλιάτης ξεκίνησε τα γυρίσματα της νέας του ταινίας.

Ναι, λοιπόν είναι γεγονός. Ο αγαπημένος πολλών, Χριστόφορος Παπακαλιάτης, επιστρέφει στη μεγάλη οθόνη, μετά την επιτυχία του «Αν…».

Σε σενάριο και σκηνοθεσία, όπως εξάλλου συνηθίζει, δικά του, ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης ήδη ξεκίνησε τα γυρίσματα της ταινίας του.Τουλάχιστον του πρώτου μέρους.

Γιατί η ταινία αυτή θα έχει τρία μέρη. Τρεις διαφορετικές ιστορίες με κοινό παρανομαστή φυσικά την αγάπη. Στο πρώτο μέρος, όπου και γυρίζεται αυτές τις ημέρες, συμμετέχουν ο Μηνάς Χατζησάββας, ο Tawfeek Barhom και η πρωτοεμφανιζόμενη Νίκη Βακάλη.

Η ταινία θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ως μία ερωτική τριλογία με κοινό τέλος. Το διαφορετικό αυτή τη φορά είναι ότι η παραγωγή είναι περισσότερο διεθνής από το παρελθόν. Το καστ έχει ηθοποιούς από την Ευρώπη, τις ΗΠΑ αλλά και τη Συρία.

Τίτλο δεν έχει ακόμα το νέο αυτό κινηματογραφικό project αλλά αυτό που γνωρίζουμε είναι ότι τα γυρίσματα των άλλων δύο μερών της ταινίας θα ξεκινήσουν το Σεπτέμβριο, και μάλιστα στα τέλη του μήνα.

Επίσης ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης φυσικά και δε θα περιοριστεί μόνο στο σενάριο και τη σκηνοθεσία, καθώς θα τον δούμε και αυτόν να πρωταγωνιστεί σε μία από τις ερωτικές του ιστορίες.

Την παραγωγή της ταινίας υπογράφει η Plus Productions S.A., σε συμπαραγωγή με τον Alpha, τον ΟΤΕ TV και την Aegean, παραγωγοί είναι ο Κώστας Σούσουλας και ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης και η διανομή της ταινίας θα γίνει από τη Village.