H Πενέλοπε Κρουζ δίνει και πάλι ραντεβού με τον Γούντι Άλεν

h-penelope-krouz-dinei-kai-pali-rantebou-me-ton-gounti-alen

ΤΡΙΤΗ, 19 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2011

Οι Πενέλοπε Κρουζ, Τζέσε Άιζενμπεργκ, Έλεν Πέιτζ θα πρωταγωνιστήσουν στη νέα κωμωδία του Γούντι Άλεν.

Παρά το γεγονός ότι η βιομηχανία του κινηματογράφου διανύει μια δύσκολη περίοδο, ο Γούντι Άλεν συνεχίζει να ελκύει την αφρόκρεμα των ηθοποιών στις παραγωγές του. Η νέα του ταινία, γνωστή για την ώρα ως «Woody Allen Fall Project 2011», θα έχει πρωταγωνιστές τους νέους ανερχόμενους ηθοποιούς Τζέσε Άιζεμπεργκ και Έλεν Πέιτζ.

Ο Άιζενμπεργκ είχε προταθεί στα φετινά βραβεία Όσκαρ για τον ρόλο του ως Μαρκ Ζούκερμπεργκ, δημιουργού του Facebook, ενώ η Πέιτζ έγινε ευρέως γνωστή για τον ρόλο της στην ανεξάρτητη παραγωγή «Juno» καθώς και τον βοηθητικό ρόλο της στο «Inception».

Οι πληροφορίες της Guardian αναφέρουν ότι η Πενέλοπε Κρουζ θα συνεργαστεί ξανά με τον Άλεν σε αυτή τη νέα παραγωγή. Το 2008 η Πενέλοπε Κρουζ είχε αποσπάσει το βραβείο Όσκαρ για τον ρόλο της στην ταινία «Vicky Cristina Barcelona».

Όπως και τις πιο πρόσφατες δουλειές του 75χρονου σκηνοθέτη, η νέα ταινία του αναμένεται να γυριστεί σε μια ευρωπαϊκή πρωτεύουσα, πιθανότατα την Ρώμη. Από τις τελευταίες επτά ταινίες που έχει σκηνοθετήσει από το 2005 και ύστερα, μόλις μια γυρίστηκε στην Νέα Υόρκη (το «Match Point»). Η τελευταία ολοκληρωμένη παραγωγή του, με τίτλο «Midnight in Paris» γυρίστηκε στο Παρίσι και θα κάνει πρεμιέρα στο Φεστιβάλ των Καννών στις 11 Μαΐου.