Νεες περιπέτειες για τον Captain Jack Sparrow

pirate
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 25 ΙΟΥΛΙΟΥ 2014

Ο γοητευτικός πειρατής Captain Jack Sparrow επιστρέφει στις οθόνες μας με τους «Πειρατές της Καραϊβικής 5». Πότε όμως;

Αν και αρχικά η ταινία θα έβγαινε το 2015, έγιναν αλλαγές στο σενάριο και έτσι πήρε παράταση. Η πολύαναμενόμενη ταινία λοιπόν μας δίνει ραντεβού για τις 30 Ιουνίου του 2017. 

Οι κινηματογραφικοί πειρατές πρωτοεμφανίστηκαν το 2003 με την ταινία «Οι πειρατές της Καραϊβικής: Η Κατάρα του Μαύρου Μαργαριταριού», η οποία έλαβε πέντε υποψηφιότητες για Oscar, μια εκ των οποίων αυτή του Johnny Depp για Α' Ανδρικό Ρόλο.    

Η επιτυχία που σημείωσε η ταινία ήταν τεράστια και από τότε κυκλοφόρησαν 3 ακόμα σίκουελ: «Οι Πειρατές της Καραϊβικής: Το Σεντούκι του Νεκρού» (2006), «Οι Πειρατές της Καραϊβικής: Στο Τέλος του Κόσμου» (2007) και «Οι Πειρατές της Καραϊβικής: Σε Άγνωστα Νερά» (2011).

Ο Jack Sparrow είναι λατρεμένος ήρωας και κατάφερε να δώσει νέα πνοή στην καριέρα του Johnny Depp. Με την εμπορική επιτυχία που γνώρισαν όλες οι ταινίες, ένα ακόμη σίκουελ ήταν δεδομένο…αν και θα αργήσει λίγο περισσότερο από ό,τι θα θέλαμε.

Τη σκηνοθεσία αυτή τη φορά υπογράφουν οι Joachim Rønning και Espen Sandberg ενώ δίπλα στον διάσημο πειρατή θα δούμε, όπως φημολογείται, τους Christoph Waltz, Geoffrey Rush και Keith Richards, σε μία παραγωγή του Jerry Bruckheimer.