Mr. Grey (δε) μας κολάζετε...ακόμα

shades
ΠΕΜΠΤΗ, 24 ΙΟΥΛΙΟΥ 2014

Με μουσική υπόκρουση την αισθησιακή φωνή της Beyonce, o κύριος Γκρι έφτασε για να σαγηνεύσει (ή τουλάχιστον να προσπαθήσει) πάσης φύσεως φαν μέσα σε μόλις 2.17 λεπτά.

Τόσο διαρκεί το τρέιλερ που μόλις κυκλοφόρησε και έχει σχεδόν «ρίξει» το ίντερνετ. Πολλοί οι φαν βλέπετε. Και ακόμη περισσότερη η αγωνία της παραγωγής που από την περασμένη εβδομάδα μέσω του λογαριασμού στο twitter της Beyonce, έταζε «λαγούς με πετραχήλια» σε όσους αδημονούσαν.

Αγωνία τέλος λοιπόν. Το τρέιλερ, όπως αυτό μόλις κυκλοφόρησε στο youtube δεν είναι σοφτ πορνό, όπως θα περίμεναν μερικοί. Κάτι πάει να δείξει αλλά φυσικά για χάρη της προώθησης σταματά εκεί που πρέπει. Εξιτάρει τη φαντασία μόνο. Και αυτό επειδή ξέρεις τι θα ακολουθήσει.

Η μουσική σε προκαλεί, ο φωτισμός είναι όσο αισθησιακός χρειάζεται να είναι, ο αυτοδημιούργητος δισεκατομυριούχος είναι λιγότερο επιβλητικός από ό,τι είχα προσωπικά φανταστεί (τουλάχιστον σε επίπεδο τρέιλερ) και η νεαρή κόρη του Don Johnson και της Melanie Griffith θυμίζει κολεγιόπαιδο από το Τέξας, που τώρα μαθαίνει να κυκλοφορεί με τα ΜΜΜ στη μεγάλη πόλη.

Το σίγουρο είναι πάντως ότι η συγκεκριμένη ταινία θα προκαλέσει. Συζητήσεις, επικρίσεις, θαυμασμό αλλά περί ορέξεως…οι εισπράξεις να ‘ναι καλά.