Ο Γουίνι περιμένει τους μικρούς του φίλους

o-gouini-perimenei-tous-mikrous-tou-filous

ΠΕΜΠΤΗ, 21 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2011

Ο Γουίνι το αρκουδάκι θα συναντήσει τους μικρούς του φίλους στις κινηματογραφικές αίθουσες.

«Γουίνι το αρκουδάκι»

Η παρέα από το «Δάσος των γαλάζιων ονείρων» επιστρέφει σε μια νέα περιπέτεια κινουμένων σχεδίων της Ντίσνεϊ σε σκηνοθεσία των Στίβεν Τζ. Άντερσον και Ντον Χολ. Η νέα παραγωγή υπόσχεται στιγμές διασκέδασης για τους μικρούς σινεφίλ, ενώ είναι γυρισμένη με παραδοσιακές τεχνικές (με χειροποίητο κινούμενο σχέδιο).

Το σκανδαλιάρικο και λαίμαργο αρκουδάκι, ο Γουίνι συναντά τους υπόλοιπους κατοίκους του δάσους, τον τίγρη, το λαγό, το γουρουνάκι, τον Ρω-το καγκουρό-, τον μικρό Κρίστοφερ αλλά και τον γαϊδαράκο Γκαρή που αυτή τη φορά αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα.

Ένα πρωινό ο Γουίνι ξυπνά γεμάτος όρεξη για την αγαπημένη του ασχολία: την εύρεση ικανής ποσότητας μελιού που θα ικανοποιήσει την πάντα αχόρταγη κοιλίτσα του.

Η αναζήτησή του τον οδηγεί στον στάβλο του Γκαρή του γαϊδαράκου, όπου, προς μεγάλη τους έκπληξη, διαπιστώνουν ότι η ουρά του τελευταίου έχει εξαφανιστεί. Λίγες στιγμές αργότερα, η παρέα έχει μαζευτεί και, ο Κρίστοφερ Ρόμπιν ανακοινώνει έναν διαγωνισμό, με στόχο την εύρεση του καταλληλότερου αντικειμένου για να αντικαταστήσουν τη χαμένη ουρά του Γκαρή. Το έπαθλο είναι ένα κιούπι γεμάτο μέλι και ο συναγωνισμός προβλέπεται σκληρός.

Στην ελληνική μεταγλώττιση «δανείζουν» τη φωνή τους στους δημοφιλείς ήρωες οι: Ακίνδυνος Γκίκας, Σπύρος Μπιμπίλας, Κώστας Τριανταφυλλόπουλος, Ντίνος Σούτης, Ηλίας Πλακίδης, Γιάννης Στεφόπουλος, Πέρη Ποράβου, Αρσένιος Χαλκιόπουλος, Νικόλας Λαμπαδαρίδης. Η ταινία προβάλλεται από τη Feelgood Entertainment.