Ποιοι κατάφεραν να ξεγελάσουν τους παπαράτσι;

scarlett
ΤΡΙΤΗ, 29 ΙΟΥΛΙΟΥ 2014

Κατά καιρούς έχουν γίνει συζητήσεις επί συζητήσεων για τα στημένα παπαρατσικά των διασήμων. Οι χολιγουντιανοί ηθοποιοί που ακολουθούν πάντως αποδεικνύουν ότι αν θες να κρατήσεις την προσωπική σου ζωή για σένα, μπορείς.

Ο γάμος ενός διάσημου ηθοποιού σημαίνει εκτός των άλλων φωτογραφίες και χρήμα για μία ολόκληρη βιομηχανία που ζει από τις προσωπικές στιγμές αυτού του ανθρώπου. Αρκετές φορές όμως, πολλοί ηθοποιοί έχουν καταφέρει με απλότητα να ζήσουν πολύτιμες προσωπικές στιγμές και κανείς να μη μάθει τίποτα.

Η Zoe Saldana πέρυσι παντρεύτηκε τον ιταλό καλλιτέχνη Marco Perego σε μία μικρή τελετή στη Μ. Βρετανία με καλεσμένους μόνο την οικογένεια και τους φίλους του ζευγαριού.

Το ίδιο έκαναν και οι Megan Fox και Brian Austin Green. Οι δύο ηθοποιοί το 2010 μετά από έναν αρραβώνα τεσσάρων ετών παντρεύτηκαν κρυφά σε μία ρομαντική τελετή που οργάνωσαν στην παραλία Ka’upulehu στη Χαβάη.

Στην τελετή δεν παρευρέθηκαν καν οι γονείς του ζευγαριού. Απλά μετά το γεγονός, τους ενημέρωσαν για το γάμο τους με ένα μήνυμα στο κινητό τους.

Αφού είπαν σε όλο το σύμπαν, ότι περιμένουν το πρώτο τους παιδί, η Gwyneth Paltrow και ο frontman των Coldplay, Chris Martin, παντρεύτηκαν σε μία μυστική τελετή στη Σάντα Μπάρμπαρα της Καλιφόρνια, χωρίς καν την παρουσία των γονιών τους.

Μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας έγινε και ο γάμος του Ben Affleck με την Jennifer Garner, στο Parrot Cay το 2005. Η τελετή ήταν τόσο...προσωπική, που ούτε οι γονείς της Garner δεν παρευρέθηκαν. Η ίδια τότε ήταν έγκυος και προτίμησε να εμφανιστεί χωρίς μέικ απ και με λιτά τα μαλλιά της.

Το ίδιο απλός και ο Affleck με το γαμπριάτικο t-shirt του. Πάντως ο γάμος τους καλά κρατεί 10 χρόνια και 3 παιδιά μετά.

Όταν γνωρίστηκαν ο Daniel Craig με τη Rachel Weisz ήταν και οι δύο σε άλλες σχέσεις. Σύντομα χώρισαν και αποφάσισαν να παντρευτούν μακριά από τα αδιάκριτα βλέμματα. Η τελετή έγινε το 2011 στη Νέα Υόρκη με την παρουσία μόνο τεσσάρων ατόμων: της έφηβης κόρης του Craig, Ella, του πεντάχρονου τότε γιου της Weisz, Henry και δύο φίλων.

Ο «φόβος» των παπαράτσι όμως είναι ο Ryan Reynolds. Ο διάσημος ηθοποιός το 2012 παντρεύτηκε την επίσης ηθοποιό Blake Lively σε μία τελετή έξω από το Charleston της Νότιας Καλιφόρνια, με τους καλεσμένους να μην ξεπερνούν τα 60 άτομα.

Βέβαια, δεν ήταν η πρώτη φορά που ο Reynolds παντρεύτηκε χωρίς να μάθει κανείς τίποτα. Το ίδιο είχε κάνει και στις 27 Σεπτεμβρίου του 2008, όταν παντρεύτηκε την πρώτη του σύζυγο, τη Scarlett Johannson. Κάτι που μάλλον δεν ήταν και πολύ εύκολο να κρατήσει μυστικό.