Η Lady Gaga σερβίρει καφέ στο Sin City

gaga-sin-city
ΤΡΙΤΗ, 29 ΙΟΥΛΙΟΥ 2014

Η αγάπη μας για το νέο Sin City: A dame to kill for δεν κρύβεται και οι εκπλήξεις του μας κάνουν να αδημονούμε ακόμη περισσότερο.

Για την ταινία τα έχουμε πει όλα. Ή σχεδόν όλα. Χθες, μάλιστα οι Robert Rodriguez και Frank Miller ανακοίνωσαν ότι είναι πανέτοιμοι για το τρίτο σίκουελ της επιτυχημένης κινηματογραφικής παραγωγής. Ωστόσο, τα σημερινά νέα από την πιο αμαρτωλή πόλη του παγκόσμιου σινεμά μας επιφυλάσσουν …μουσικές εκπλήξεις.

Στο ολόφρεσκο τρέιλερ της ταινίας βλέπουμε την εκρηκτική Jessica Alba να ζητά εκδίκηση, τον γοητευτικό Josh Brolin να παραδίνεται άνευ όρων στην σαγηνευτική Eva Green, τον Joseph Gordon-Levitt να προσπαθεί να κατατροπώσει σε μία παρτίδα πόκερ τον ισχυρό άντρα της πόλης και τους Bruce Willis και Mickey Rourke να επιχειρήσουν να κλείσουν ανοιχτούς λογαριασμούς.

Τι λείπει όμως; Μία μουσική παρουσία που ταιριάζει απόλυτα με το concept του αμαρτωλού: με απλά λόγια η Lady Gaga σε ασπρόμαυρο φόντο μας σερβίρει καφέ.

Η διάσημη ποπ σταρ υποδύεται τη σερβιτόρα στο πολυαναμενόμενο φιλμ και απ’ ότι φαίνεται στο τρέιλερ, όπως αυτό κυκλοφόρησε στο youtube, ο ρόλος της ταιριάζει απόλυτα.

Με ύφος μπλαζέ, όπως μόνο αυτή ξέρει να έχει…εγκλιματίζεται στην ιστορία όπου κυριαρχεί το πάθος, η παρανομία και η αμαρτία.

Προσφέρει στον Joseph Gordon-Levitt ένα δολάριο που θα τον «φτάσει μέχρι το φεγγάρι». Η αλήθεια είναι ότι όλη η ταινία θα μπορούσε να είναι ένα καλογραμμένο και καλοσκηνοθετημένο φυσικά video clip της Lady Gaga δια χειρός των μάστερ του είδους Robert Rodriguez και Frank Miller.

Υπενθυμίζουμε ότι η ταινία βγαίνει στις ελληνικές αίθουσες στις 21 Αυγούστου και κανείς δεν πρέπει να τη χάσει.