Kalsey Grammer: συγχωρώ το δολοφόνο της αδερφής μου αλλά…

fraiser
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 01 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2014

«Αν δώσω άδεια για την απελευθέρωσή σου, θα είναι σα να προδίδω τη ζωή της αδερφής μου» είπε ο διάσημος ηθοποιός, γνωστός στο ευρύ κοινό από την κωμωδία Fraiser, όπου υποδύθηκε τον Dr. Frasier Crane, σε συνομιλία που είχε με τον βιαστή και δολοφόνο της αδερφής του.

Ο ίδιος, σύμφωνα με την Telegraph, αρνήθηκε να δώσει τη συγκατάθεσή του, όταν του ζητήθηκε από το δικαστήριο, προκειμένου να εγκριθεί η αίτηση αποφυλάκισής του, Freddie Glenn, του ανθρώπου που την 1η Ιουλίου του 1975, απήγαγε, βίασε και δολοφόνησε την αδερφή του Grammer, Karen Elisa.

Η νεαρή κοπέλα περίμενε τον σύντροφό της να τελειώσει τη δουλειά του από το εστιατόριο Red Lobster στο Colorado Springs. Ο Glenn και οι συνεργοί του, φοβούμενοι ότι η κοπέλα θα τους αναγνωρίσει από παλαιότερες απόπειρές τους να ληστέψουν το εστιατόριο, την απήγαγαν.

Σκηνή από την κωμική σειρά Fraiser.

Ο ίδιος ο δράστης δήλωσε τότε στο δικαστήριο ότι ήταν υπό την επήρρεια LSD, όταν έκοψε το λαιμό της Karen Elisa Grammer. O αδερφός της, ήταν αυτός που αναγνώρισε το πτώμα της.

Ο Glenn καταδικάστηκε ισόβια και για τη δολοφονία του Daniel van Lone, ενός μάγειρα σε ένα μοτέλ, που επιχείρησε να ληστέψει έναν μόλις μήνα πριν τη δολοφονία της Grammer.

Σήμερα, 39 χρόνια μετά, ο Kalsey Grammer μίλησε με τον δολοφόνο της αδερφής του. «Δέχομαι τη συγνώμη σου. Σε συγχωρώ. Ωστόσο δε μπορώ να συμφωνήσω με την αποφυλάκισή σου. Αν το κάνω αυτό θα είναι σα να προδίδω τη ζωή της αδερφής μου. Θέλω να πιστεύω ότι έχεις πραγματικά αλλάξει τη ζωή σου και έχεις βρει τρόπο να γίνεις ακόμα και ένας χρήσιμος, παραγωγικός πολίτης. Δέχομαι πολλά από αυτά που λες… Δέχομαι ότι κάθε μέρα της ζωής σου ζεις με τύψεις. Εγώ κάθε μέρα της ζωής μου ζω με την τραγωδία» δήλωσε μεταξύ άλλων ο ηθοποιός.

Τελικά, οι δικαστικές αρχές αρνήθηκαν την αίτηση αποφυλάκισης του Glenn.