Πρόσεχε τι θα ευχηθείς στη Meryl Streep

meryl
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 01 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2014

Μια φορά και έναν καιρό, οι πιο γνωστοί ήρωες των παραμυθιών έκαναν από μία ευχή. Αλλά έπρεπε να είχαν προσέξει περισσότερο τι ευχήθηκαν.

«Αυτά τα Χριστούγεννα προσέξτε τι θα ευχηθείτε» μας προειδοποιεί το τρέιλερ του εντυπωσιακού παραμυθιού «Into the Woods». Πρόκειται για μία ιστορία με τους πιο γνωστούς ήρωες των παιδικών μας παραμυθιών. Η Κοκκινοσκουφίτσα, η Σταχτοπούτα, Ραπουνζέλ, ο Κακός Λύκος όλοι ευχήθηκαν και έπεσαν στην παγίδα μιας…οσκαρικής μάγισσας.

Της υπέροχης Μeryl Streep. Είναι περιττό να σας πω ότι και σε αυτόν το ρόλο είναι απλά υπέροχη. Μαγική. Ως κακιά μάγισσα με ένα εκπληκτικό μακιγιάζ, η πρωταγωνίστρια του σκηνοθέτη του «Σικάγο», Rob Marshall, μας προετοιμάζει για παραμυθένιες περιπέτειες. Στο τρέιλερ, όπως αυτό κυκλοφόρησε στο youtube, φυσικά το μάτι σου συγκρατεί τη Meryl Streep.

Δε θα μπορούσε άλλωστε να μην το κάνει. Σε μία απόλυτα παραμυθένια ατμόσφαιρα, που δε σου αφήνει το περιθώριο να μη χαθείς στις μαγικές και σκοτεινές εικόνες (τα οπτικά εφέ είναι σημείο κλειδί στην ταινία) οι ήρωες της ιστορίας μοιάζουν μαριονέτες στα χέρια και τις ορέξεις της Μάγισσας.

@FameFlynet.uk.com

Αν και στο τρέιλερ δε φαίνεται, το κινηματογραφικό αυτό παραμύθι θα έχει αρκετές στιγμές μιούζικαλ, με μουσική και χορό από άλλους, μυθικούς τόπους και χρόνους.

Το περίεργο στο τρέιλερ όπως θα δείτε (εστιάστε στο 1.13΄΄ που ανακοινώνεται το όνομα του Johnny Depp) είναι ότι οι εικόνες προμηνύουν έναν μυθικό λύκο. Απειλητικός όπως φαίνεται για τους παραμυθένιους πρωταγωνιστές.

Ο Johnny Depp δε φαίνεται στο τρέιλερ, εκτός από τα …τεράστια χέρια του, αλλά περιμένουμε μία εξαιρετική, σε επίπεδο μακιγιάζ και κοστουμιού, μορφή. Εξάλλου, ο Depp με την προϋπηρεσία που έχει στις ταινίες του Tim Burton ξέρει πολύ καλά τι χρειάζεται για να έχει επιτυχία ένα φανταστικό παραμύθι.

Η ταινία βγαίνει ανήμερα τα Χριστούγεννα- η εποχή αυτή είναι ιδανική για παραμύθια εξάλλου- στις αμερικάνικες αίθουσες με συμπρωταγωνιστές μεταξύ άλλων τους Anna Kendrick, Chris Pine, Emily Blunt, Christine Baranski κ.λπ.

Θυμηθείτε όμως, ότι η ταινία έρχεται την ίδια μέρα στις αίθουσες αντιμέτωπη με το πολλά υποσχόμενο βιωματικό δράμα, «Unbroken», της Angelina Jolie.

Σόφη Ζιώγου
[email protected]