Όλο (σχεδόν) το Χόλιγουντ σε μία ταινία

murray
ΤΡΙΤΗ, 05 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2014

«Το Βιβλίο της Ζούγκλας» θα είναι το φιλμ που θα απασχολήσει πολύ. Πάρα πολύ, μάλιστα αν σκεφτεί κανείς ότι θα συμμετέχουν τα πιο διάσημα ονόματα του αμερικανικού- και όχι μόνο- σινεμά.

Τελευταία προσθήκη αυτή του υπέροχου Bill Murray, που θα κληθεί να συνεργαστεί με τους Ben Kinglsey, Neel Sethi, Christopher Walken, Giancarlo Esposito, Lupita Nyong’o, Idris Elba και Scarlett Johansson.

Αυτά θα συμβούν στην ταινία που ετοιμάζει η Disney γιατί θα δούμε ακόμα και το «Το Βιβλίο της Ζούγκλας: Origins» από τη Warner Bros. Pictures.

Αυτή η δεύτερη ταινία είναι σε σκηνοθεσία Andy Serkis (Ο Caesar από τον πλανήτη των Πιθήκων: Η αυγή) και έχει προγραμματιστεί να βγει στις κινηματογραφικές αίθουσες στις 21 Οκτωβρίου του 2016. Σχεδόν έναν χρόνο δηλαδή μετά την κατά Disney εκδοχή.

Ωστόσο, η απορία «μα αλήθεια χρειάζεται να δούμε δύο σχεδόν ίδιες ταινίες;» παραμένει. Περί έλλειψης έμπνευσης ο λόγος αλλά ας το προσπεράσουμε.

«Το βιβλίο της Ζούγκλας» της Disney σε σκηνοθεσία Jon Favreau είναι η κινηματογραφική μεταφορά του ομότιτλου βιβλίου του Rudyard Kipling και θα βγει στις αίθουσες στις 9 Οκτωβρίου του 2015.