O Kevin Costner και οι γοητευτικοί συμπρωταγωνιστές του

kevin
ΤΕΤΑΡΤΗ, 06 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2014

Μάλλον οι παραγωγοί της ταινίας Criminal έχουν σκοπό να προσεγγίσουν το γυναικείο κοινό.

Μέχρι σήμερα ξέραμε ότι ήδη έχουν υπογράψει οι Kevin Costner, Tommy Lee Jones και Gary Oldman. Πλέον προστίθεται στο καστ και ο Ryan Reynolds, καλύπτωντας όλα τα γούστα και όλες τις ηλικίες.

Ο Kevin Costner έχει πέσει «με τα μούτρα» σε μία προσπάθεια να αναστήσει την καριέρα του (Jack Ryan και 3 Days To Kill). Συνεχίζει ακάθεκτος με το project του Ariel Vroman, Criminal, που έχει μαζέψει ονόματα με περγαμηνές.

Η ιστορία αφορά σε ένα στυγνό εγκληματία, που υποδύεται ο Kevin Costner, ο οποίος προκειμένου να γλιτώσει τα ισόβια, γίνεται εθελοντής σε μία πειραματική διαδικασία που θα μεταφέρει τις μνήμες και τις ικανότητες ενός δολοφονημένου πράκτορα της CIA στο μυαλό του. Οι συνέπειες θα είναι φυσικά απρόβλεπτες.

Ο Jones θα υποδυθεί τον γιατρό ενώ οι Oldman και Reynolds δεν έχουν ακόμα διασαφηνίσει τους ρόλους τους, αν και οι φήμες λένε ότι ο πρώτος θα υποδυθεί τον κακό (του πάει άλλωστε) της υπόθεσης και ο δεύτερος μάλλον το νεκρό μυστικό πράκτορα της CIA, σε μία cameo εμφάνιση.

Στην παραγωγή θα δούμε τους Chris Bender- JC Spink (We're The Millers, Burt Wonderstone) και Avi Lerner (The Expendables) ενώ το σενάριο υπογράφουν οι Douglas Cook και David Weisberg (The Rock).

Η ταινία βρίσκεται στη διαδικασία της παραγωγής και ετοιμάζεται σύντομα για γυρίσματα.