Teen Choice Awards 2014: δόθηκαν οι …σανίδες σερφ

teen

Οι πρωταγωνιστές της ταινίας "Το λάθοες αστέρι" θριάμβευσαν στα φετινά Teen Choice Awards.

ΔΕΥΤΕΡΑ, 11 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2014

«Το λάθος αστέρι» θριάμβευσε στα φετινά εφηβικά…Oscar, δηλαδή στα Teen Choice Awards 2014.

Το νεαρό κοινό μίλησε και ανακήρυξε απόλυτο νικητή την ταινία «To Λάθος Αστέρι», η οποία απέσπασε 7 συνολικά …σανίδες του σερφ, αντί για αγαλματίδια (αυτό είναι το βραβείο εξάλλου).

Καλύτερο Δράμα, Καλύτερη Κινηματογραφική Χημεία, Καλύτερο Φιλί, Πρωτοεμφανιζόμενος Ηθοποιός (Ansel Elgort, για τις ταινίες Divergent και Λάθος Αστέρι), Καλύτερος Ηθοποιός σε δράμα (Ansel Elgort), Καλύτερη Ηθοποιός σε Δράμα (Shailene Woodley) και το βραβείο «Κλέβω την Παράσταση» (Nat Wolff) ήταν η «συγκομιδή» της ταινίας «Το λάθος Αστέρι» στη χθεσινοβραδινή εκδήλωση για τα Teen Choice Awards 2014.

Όπως ήταν αναμενόμενο στην κατηγορία της Επιστημονικής Φαντασίας επικράτησαν οι «Αγώνες πείνας: Φωτιά» με τέσσερα βραβεία. Το φιλμ κέρδισε το βραβείο Καλύτερης ταινίας (στην κατηγορία της), η Jennifer Lawerence ανακηρύχτηκε Καλύτερη Ηθοποιός, ο Josh Hutcherson Καλύτερος Ηθοποιός και ο εξαιρετικός Donald Surtherland στέφθηκε επάξια ο «Καλύτερος Κακός». Μάλιστα, για να αποδίξει την…κακία του πρόσφερε μούρα στο νεαρό κοινό, που δεν θα τους πρότεινε να φάνε όμως.

«Η τριλογία της απόκλισης: Οι διαφορετικοί» μοιράστηκε με «To Λάθος Aστέρι» το Βραβείο του Πρωτοεμφανιζόμενου (Ansel Elgort)  ενώ κέρδισε και το βραβείο Καλύτερης Ηθοποιού σε περιπέτεια για τη Shailene Woodley.

Στα υπόλοιπα βραβεία, το «The Other Woman» πήρε το βραβείο της Καλύτερης Κωμωδίας, o Kevin Hart για το «Ride Along» τιμήθηκε ως ο Καλύτερος Κωμικός Ηθοποιός ενώ το αντίστοιχο γυναικείο βραβείο απέσπασε η Emma Roberts για το «We're the Millers».

Καλύτερη καλοκαιρινή ταινία ανακηρύχτηκε το «22 Jump Street» ενώ οι πρωταγωνιστές Channing Tatum και Jonah Hill απέσπασαν τα δικά τους βραβεία για το …καλοκαίρι.

Στα τηλεοπτικά βραβεία, η Lucy Hale  (Pretty Little Liars) βραβεύτηκε ως η Καλύτερη Ηθοποιός σε Δραματική Σειρά, η Lea Michele (Glee) Καλύτερη Κωμική Ηθοποιός,  η Nina Dobrev  (The Vampire Diaries) Καλύτερη Ηθοποιός σε Τηλεοπτική Σειρά Επιστημονικής Φαντασίας, ο Tyler Blackburn (Pretty Little Liars) Καλύτερο ανδρικό τηλεοπτικό αστέρι,  η Shakira (The Voice)  ως η Καλύτερη Γυναικεία Τηλεοπτική Προσωπικότητα και ο Adam Levine (The Voice) απέσπασε το αντίστοιχο ανδρικό βραβείο.

Καλύτερη δραματική σειρά αναδείχτηκε το «Pretty Little Liars», Καλύτερη Κωμική το «The Big Bang Theory», Καλύτερη Σειρά Επιστημονικής Φαντασίας το «Vampire Diaries», Καλύτερο Ριάλιτι το «Keeping Up with the Kardashians», Καλύτερο Ριάλιτι/Διαγωνισμός το «The Voice» και Καλύτερη Σειρά Κινουμένων Σχεδίων το «The Simpsons».

Στην κατηγορία των πρωτοεμφανιζόμενων στη μικρή οθόνη τα βραβεία απέσπασαν η Sasha Pieterse (Pretty Little Liars) και ο Brett Dalton (Agents of S.H.I.E.L.D.) αντίστοιχα.