Οι αγνωστες (και αχώριστες) φιλίες των διασήμων

gosling
ΔΕΥΤΕΡΑ, 11 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2014

Μερικοί από τους διάσημους που μας απασχολούν, γεννήθηκαν σταρ, μεγάλωσαν με άλλους σταρ και πλέον κάνουν παρέα με όλους τους σταρ. Με απλά λόγια, ποιοι είναι οι κολλητοί σταρ που μεγάλωσαν μαζί;

Ο Ryan Gosling και ο Justin Timberlake σήμερα μονοπωλούν το ενδιαφέρον του κοινού (κυρίως του γυναικείου). Οι δυο τους γνωρίζονται από όταν ο Ryan Gosling μετακόμισε με την οικογένειά του στο Orlando και συμμετείχε στο The All New Mickey Mouse Club στις αρχές του ’90.

Μάλιστα, η μαμά του Timberland είχε αναλάβει και την προσωρινή «εποπτεία» του Gosling για 6 μήνες όταν η μητέρα του Ryan, αναγκάστηκε να επιστρέψει στον Καναδά για να εργαστεί.

Ο Tobey Maguire και ο Leonardo DiCaprio είναι άλλη μία περίπτωση μιας φιλίας που κρατά πολλά χρόνια. Πολύ πριν πρωταγωνιστήσουν στο «The Great Gatsby», οι δυο τους είχαν συναντηθεί σε μία οντισιόν και ο Leo είχε νιώσει ότι τον γνώριζε από πάντα.

Η «επίσημη» γνωριμία τους όμως έγινε στα γυρίσματα του «Hot Rod Brown Class Clown» όπου ο Tobey πρωταγωνιστούσε και ο Leo περνώντας με το αυτοκίνητό του από την περιοχή, είδε τον Tobey και άρχισε να τον φωνάζει και να του ζητά το τηλέφωνό του.

Στις αρχές του '90 στο πλατό του «Barney & Friends» γνωρίστηκαν οι Demi Lovato και Selena Gomez. Πιτσιρίκια τότε, μόλις στην ηλικία των 7 ετών, οι δυο τους έγινα κολλητές και η φιλία τους κρατάει μέχρι σήμερα, αφού φυσικά πέρασε από κάποια σκαμπανεβάσματα πρώτα.

Η περίπτωση της Courtney Love και της Drew Barrymore χρονολογείται από την περίοδο των πάρτι, όπου η κοινή τους αγάπη για τη διασκέδαση - και όχι για το σχολείο- τις έφερε πολύ κοντά.

Το παράδοξο της υπόθεσης είναι ότι γνωρίστηκαν σε μία τουαλέτα. H Love ήταν 19 και η Barrymore 8 ετών και κάπνιζε. Η φιλία τους είναι τόσο στενή, που η Love επέλεξε τη Barrymore για νονά της κόρης της, Frances Bean.

Οι διάσημες οικογένειές τους ήταν η αφορμή για να γεννηθεί η πολύχρονη φιλία μεταξύ της Kate Hudson και της Liv Tyler. Ωστόσο, τα εφηβικά και σχολικά χρόνια ήταν εκείνα που τις έκαναν κολλητές καθώς πήγαιναν στο ίδιο γυμνάσιο τη δεκαετία του '90. Αργότερα, συμπρωταγωνίστησαν και στο «Dr. T & the Women», όπου μοιράστηκαν και ένα φιλί επί οθόνης.

Η κοινή καταγωγή των Naomi Watts και Nicole Kidman δεν είναι το μόνο στοιχείο, που μοιράζεται το διάσημο αυτό ζευγάρι. Οι δυο τους γνωρίζονται από το γυμνάσιο και μάλιστα από τότε είναι πολύ καλές φίλες. Και αυτό που τις ενώνει, σύμφωνα με την Kidman, είναι μάλλον η ιδιόρρυθμη αίσθηση του χιούμορ που έχουν.