Με παιδικές ζωγραφιές το πέπλο της Angelina

brangelina-wed
ΤΡΙΤΗ, 02 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2014

Διακοσμημένο με παιδικές ζωγραφιές από τα 6 παιδιά της, ήταν το πέπλο του υπέροχου νυφικού της Angelina Jolie, η οποία από τις 23 Αυγούστου είναι και επίσημα πλέον κυρία Pitt.

Ο γάμος της χρονιάς έγινε σε μία απλή τελετή, παρουσία μόλις 20 φίλων και συγγενών, στο κτήμα των χολιγουντιανών σταρ στη γαλλικό χωριό Correns με διοργανωτές- ποιους άλλους; - τα παιδιά του ζεύγους.

Στις αποκλειστικές φωτογραφίες και συνεντεύξεις του ζεύγους που εξασφάλισαν  από κοινού τα περιοδικά people και hello, οι Brangelina διευκρίνισαν ότι ο γάμος τους δε θα μπορούσε παρά να είχε την υπογραφή των παιδιών τους.

Έτσι εκτός από το πέπλο της νύφης που ήταν γεμάτο από τις παιδικές τους ζωγραφιές και έφερε την υπογραφή του Luigi Massi, του βασικού σχεδιαστή του οίκου Versace, ο 13άχρονος Maddox και ο 10άχρονος Pax, συνόδευσαν την Angelina στο γάμο, η 9άχρονη Zahara και η 6άχρονη Vivienne έραναν το μονοπάτι με πέταλα από λουλούδια του κήπου τους, η 8άχρονη Shiloh και ο 6άχρονος Knox, ήταν αυτοί που παρέδωσαν τις βέρες ενώ όλοι τους βοήθησαν τους γονείς τους να γράψουν τους όρκους τους. Ο Pax μάλιστα φρόντισε να φτιάξει και την γαμήλια τούρτα.

«Ήταν σημαντικό για μας αυτή η μέρα να είναι ήρεμη, χαλαρή και γεμάτη από γέλια» τόνισε ο 50άχρονος Pitt και η 39άχρονη σύζυγός του πλέον, Jolie.

Στα παρελκόμενα της τελετής, ο Brad Pitt, όπως αναφέρoυν τα περιοδικά, φόρεσε ένα απλό κοστούμι από την γκαρνταρόμπα του, ενώ δανείστηκε μία γραβάτα από τους γιούς του, καθώς η Angelina ξέχασε να πακετάρει το…γαμπριάτικο.