Κατεβαίνει στην πολιτική ο Vince Vaughn;

vince
ΤΕΤΑΡΤΗ, 03 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2014

Ευτυχώς όμως μόνο για τις ανάγκες της νέας του κινηματογραφικής ταινίας, η οποία θα φέρει τον όχι και τόσο πρωτότυπο τίτλο, «Ο Πολιτικός» (The politician).

Η ταινία θα είναι κωμωδία και μάλιστα την παραγωγή υπογράφει ο Seth Rogen, πράγμα που σημαίνει ότι το γέλιο είναι εγγυημένο. Βέβαια, το όνομα του Vince Vaughn πρόσφατα ακούστηκε μεταξύ των υποψήφιων πρωταγωνιστών για τη δραματική σειρά του HBO «True Detective» αλλά από εκείνο το μέτωπο δεν υπάρχει τίποτα σίγουρο ακόμα.

Σε ότι αφορά στο ….πολιτικό σκηνικό, τη σκηνοθεσία του νέου project έχει αναλάβει ο Michael Dowse (Goon/What If), την παραγωγή εκτός του Rogen υπογράφει και η Eva Goldberg, ενώ το σενάριο ανήκει στους Matthew Bass και Theodore Bressman, οι οποίοι είχαν τη φαεινή (αν και όχι τόσο πρωτότυπη ιδέα) να εμπλέξουν έναν πολιτικό σε ένα σκάνδαλο με πορνεία.

Στη συγκεκριμένη περίπτωση μάλλον το σινεμά μιμείται τη ζωή. Η ιστορία πάει από το κακό στο χειρότερο όταν στο σκηνικό μπλέκονται κάτι έμποροι ναρκωτικών, οι αμερικανοί πεζοναύτες και φυσικά το FBI.

Μέχρι να συναντηθούν όμως όλοι αυτοί στα κινηματογραφικά πλατό, ο Vince Vaughn «έρχεται» με το «Unfinished Business» τον ερχόμενο Μάρτιο, ενώ συνεχίζει ακάθεκτος με το «Term Life», μία ταινία που θα σημάνει την επανένωσή του με τον σκηνοθέτη του πολύ μέτριου «Couples Retreat» -δηλάδη Ζευγάρια στα Βαθιά- Peter Billingsley.