Robert Downey Jr.: δεν αξίζει ένα διάλειμμα η Scarlet;

robert
ΤΕΤΑΡΤΗ, 03 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2014

Ο μοναδικός Robert Downey Jr. υπερασπίζεται την αγαπημένη του κινηματογραφική συμπρωταγωνίστρια Scarlett Johansson δυσαρεστώντας όμως όλους τους φανς της.

«Δεν αξίζει ένα διάλειμμα η Scarlet;» διερωτάται απαντώντας παράλληλα σε όλους, όσοι επιμένουν ότι θέλουν λίγο ακόμα από την υπερήρωα «Mαύρη Χήρα» στην οθόνη τους.

Ναι, οι γυναίκες υπερήρωες τον τελευταίο καιρό τραβούν το κοινό, αλλά και η Scarlett Johansson ίσως χρειάζεται να ξεκουραστεί από το ενδεχόμενο μίας ταινίας με μόνη πρωταγωνίστρια τη Μαύρη Χήρα, λέει ο διάσημος ηθοποιός σε συνέντευξή του στο USA Today.

«Για μένα, οι ταινίες του Iron Man δε θα είχαν γίνει αν δεν υπήρχε η Gwyneth Paltrow. Yπάρχει κάτι στο χαρακτήρα της που ισορροπούσε την ιστορία. Δεν είναι η τυπική γυναίκα σε μία ταινία με υπερήρωες. Και μετά στο Iron Man 3 καταπίνει ορούς και φορά κοστούμια και «τσακίζει» στο ξύλο τους πάντες» λέει χαρακτηριστικά.

Μιλώντας για την περίπτωση των άλλων υπερηρώων και της Μαύρης Χήρας είπε «Το αστείο είναι ότι όλοι (οι υπερήρωες) χρειάζονται το δικό τους σίκουελ. Ο Jeremy Renner, στο Avengers: Age of Ultron είναι ένας ροκ σταρ. Και ο Ruffalo είναι υπέροχος (ως Hulk)». Ο Robert Downey Jr. κλείνοντας τόνισε μάλιστα ότι περιμένει περισσότερα σίκουελ για τον Ηulk.