Αυτά τα ζευγάρια ποιος τα θυμάται;

woody
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 05 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2014

Δύσκολο να είσαι σταρ. Φωτογραφίες, δηλώσεις, σχέσεις. Τίποτα δεν ξεφεύγει. Τίποτα δεν ξεχνιέται…δυστυχώς για αυτούς.

Μια βόλτα στο ίντερνετ και όλο το «αμαρτωλό» παρελθόν των διασήμων είναι διαθέσιμο. Είτε θέλουν να το ξεχάσουν, είτε όχι. Και δε μιλάμε για παρελθόν τύπου Aniston-Pitt. Όχι. Αυτό εξάλλου κανείς δεν τους έχει αφήσει να το ξεχάσουν.

Ο λόγος για όλα εκείνα τα ζευγάρια, που το μυαλό δε μπόρεσε να συγκρατήσει – και καλά έκανε γιατί πόσα εγκεφαλικά κύτταρα να κάψουμε πια με άχρηστες πληροφορίες; Όπως και να ‘χει, είπαμε να ξεθάψουμε λίγο το παρελθόν…επειδή μπορούμε (που λέει και μία φίλη).

Janet Jackson και Matthew McConaughey. Βάζω στοίχημα ότι ελάχιστοι γνωρίζατε (ή έστω θυμάστε) αυτή τη σχέση. Οι δυο τους γνωρίστηκαν στα βραβεία Grammy το 2002 και από ότι φάνηκε στη συνέχεια συμπαθήθηκαν αρκετά. Η Janet πάντως δεν έχει παραδεχτεί ακόμα αυτή τη σχέση.

Sofia Coppola - Keanu Reeves: Πολύ πριν τα Oscar, πολύ πριν τις διακρίσεις και την αναγνωρισιμότητά της ως μία εν δυνάμει σπουδαία σκηνοθέτης, που έχει να πει πολλά, η κόρη του διάσημου επίσης σκηνοθέτη Francis Ford Coppola, έψαχνε να χαράξει τη δική της πορεία στο Χόλιγουντ.

Κάπου εκεί στη διαδρομή, το 1992, ο πατέρας της είχε τη φαεινή έμπνευση να δημιουργήσει τον «Κόμη Δράκουλα» με τον εκπληκτικό Gary Oldman (άσχετο). Ο συμπρωταγωνιστής του Keanu Reeves δε θα μπορούσε παρά να σαγηνευτεί από τη νεαρή Sofia.

Η ξεκαρδιστική Kathy Griffin συνάντησε τον ευρηματικό Quentin Tarantino και η έλξη ήταν αμοιβαία. Η σχέση τους κράτησε λίγο καιρό, κάποιους μήνες το 1995 και όπως έχει παραδεχτεί η ίδια, ποτέ δεν ξεπέρασαν τον πλατωνικό έρωτα επειδή ο Tarantino «ήθελε μόνο αγκαλιές».

Μπορεί σήμερα να είναι ο τηλεοπτικός της καθηγητής στο Glee αλλά πριν από αυτή τη συνεργασία τους, οι Lea Michele και Matthew Morrison είχαν μία σύντομη σχέση. Όταν περάσουν τα χρόνια μάλλον θα μάθουμε περισσότερα αλλά ενδεχομένως είναι πολύ νωρίς ακόμα για αποκαλύψεις.

Και επειδή ο χρόνος είναι ο καλύτερος… γιατρός, πίσω στα 80s, η συνεργασία της Demi Moore με τον John Stamos στην επιτυχημένη τηλεοπτική σειρά «General Hospital» είχε σαν αποτέλεσμα να αναπτυχθεί ένα αίσθημα μεταξύ των δύο νεαρών πρωταγωνιστών (αγνές οι εποχές τότε, βλέπετε). Σύντομα η αθωότητα πήγε περίπατο, η Demi Moore έκανε καριέρα και γάμους, ο Stamos πάλι μόνο έναν γάμο.

Αυτός που έκανε θραύση ήταν ο Liam Neeson. Το 1991 είχε μία αρκετά σοβαρή σχέση με τη Brooke Shields για ένα χρόνο και οι φήμες έλεγαν τότε ότι την ήθελε για γάμο. Αυτή προφανώς όχι. Κάποια χρόνια πριν βέβαια, το 1987, ο Neeson, τότε στα 35 του χρόνια είχε γοητευτεί από την ανερχόμενη 19άχρονη Julia Roberts. Άρχισαν να βγαίνουν μετά τα γυρίσματα της ταινίας «Satisfaction», αποφάσισαν να συζήσουν και ένα χρόνο μετά χώρισαν.

Elle Macpherson και Kevin Costner. Αυτό, για να πω την αλήθεια, ούτε το γνώριζα, ούτε που μου είχε περάσει ποτέ από το μυαλό. Οι δυo τους όχι μόνο είχαν σχέση το 1996, αλλά συζούσαν κιόλας. Για λίγο βέβαια, αφού μετά από περίπου 6 μήνες χώρισαν.

H σχέση της Liv Tyler με τον Joaquin Phoenix μπορεί να μην είναι από τις πιο γνωστές αλλά μάλλον υπήρξε από τις πιο φυσιολογικές.  Εμφανισιακά τουλάχιστον, ταιριάζουν ως ζευγάρι. Συναντήθηκαν το 1997 στα γυρίσματα της ταινίας «Inventing The Abbotts» και η σχέση δεν άργησε να έρθει.

«Τι μπορώ να πω; Είναι υπέροχη. Το 'χω πει ξανά και ξανά. Είναι πολύ αληθινή, σαν καμία άλλη ηθοποιό του σινεμά. Είναι τόσο αυθεντική και δεν παίρνει τον εαυτό της στα σοβαρά.» δήλωνε τότε κατενθουσιασμένος ο Phoenix.

Στα ...παρελκόμενα του παρελθόντος, μην ξεχνάτε τη σχέση της Sandra Bullock με τον πιτσιρικά τότε Ryan Gosling αλλά και τον Woody Harrelson με τη Glenn Close, μία σχέση που όπως φαίνεται και από το ενδυματολογικό πάει πάρα πολλά χρόνια πίσω.