Οι πιο ξεκαρδιστικές ατάκες της Joan Rivers

rivers
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 05 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2014

Πολλοί θεωρούσαν ότι ξεπερνούσε κάθε όριο. Προσωπικά, τη θεωρούσα ευφυέστατη, με εξαιρετικό χιούμορ…έστω και αν σε κάποιους δεν άρεσε.

Ναι, μπορεί κάποιες φορές οι ατάκες της να θεωρούνταν ως προσβολή αλλά κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει ότι η γυναίκα αυτή κατάφερε να βάλει στο «μάτι» με τον πιο αστείο τρόπο όλους και όλα. Πρώτον και καλύτερο τον ίδιο της τον εαυτό. Και εκεί, όπως λένε, κρίνεται και το χιούμορ κάποιου. Αν μπορεί να αυτοσαρκαστεί. Αυτή το είχε κάνει επιστήμη.

Όσοι ανήκετε στο φαν κλαμπ της, απολαύστε κάποιες από τις καλύτερες ατάκες της. Όσοι πάλι είστε δύσπιστοι, διαβάστε και θα αλλάξετε γνώμη.

«Είπα ότι ο Justin Bieber μοιάζει σα μία νεαρή λεσβία και επιμένω. Είναι η κόρη που η Cher πάντα ήθελε»

«Η Gwyneth Paltrow ανακηρύχθηκε η πιο όμορφη φέτος. Την ψήφισε η Helen Keller (αμερικανή συγγραφέας και ακτιβίστρια-τυφλή) και ο Stevie Wonder»

«Όσοι ψηφίζουν για τα Oscars είναι πολύ μεγάλοι σε ηλικία. Δεν έχω δει καμία με ταμπόν στην τσάντα της»

«Περιμένω με ανυπομονησία να τελειώσει την καριέρα της (η Britney Spears) για να μου σερβίρει καφέ»

«Όλοι ήθελαν αυτή τη φωτογραφία με το πόδι της (Angelina Jolie από τα Oscar) να βγαίνει από το φόρεμα αλλά για μένα ήταν λες και είχε μία φοβερή ουρολοίμωξη και απλά ήθελε να αεριστεί. Ήταν ξεκαρδιστική»

«Θα μπορούσα να είμαι η  Greta Garbo της κωμωδίας, αλλά η Garbo είχε έναν σύζυγο που ήταν κάτι περισσότερο από πλούσιος για να την υποστηρίζει»

«Ο Boy George είναι όλα όσα χρειάζεται η Αγγλία- άλλη μία βασίλισσα που δεν ξέρει πώς να ντύνεται»

Επειδή όμως ο αυτοσαρκασμός της ήταν απλά επικός δε θα μπορούσα να μη σας αναφέρω και τα best of:

«Η καλύτερη μέθοδος αντισύλληψης που χρησιμοποιώ πλέον είναι απλά να αφήνω τα φώτα αναμμένα»

«Η ερωτική μου ζωή είναι σαν ελβετικό τυρί. Το μεγαλύτερο κομμάτι λείπει και αυτό που έχει μένει βρωμάει»

«Μακάρι να είχα μία δίδυμη αδερφή ή αδερφό για να μπορούσα να δω πώς θα έμοιαζα χωρίς τις πλαστικές»

«Καταλαβαίνεις ότι έχεις γεράσει όταν αγοράζεις ένα σέξι, διάφανο νυχτικό αλλά δεν ξέρεις κανέναν που μπορεί να δει μέσα από αυτό»

«Μισώ τις δουλειές του σπιτιού! Στρώνεις τα κρεβάτια, πλένεις τα πιάτα και έξι μήνες μετά πρέπει να τα κάνεις πάλι από την αρχή»

«Ρίχνω το φταίξιμο στη μητέρα μου για τη φτωχή μου σεξουαλική ζωή. Το μόνο που μου είχε πει είναι ότι ο άνδρας μπαίνει από πάνω και η γυναίκα από κάτω. Για τρία ολόκληρα χρόνια ο άνδρας μου και εγώ κοιμόμασταν σε κουκέτες»

Αλλά ακόμα και για το θάνατό της είχε προνοήσει:

«Όταν πεθάνω (και ναι, Melissa- η κόρη της- αυτό θα γίνει και ναι, Melissa, τα πάντα είναι στο όνομά σου) θέλω η κηδεία μου να είναι μια τεράστια υπόθεση για τη showbiz με φώτα, κάμερες κ.λπ. Θέλω παπαράτσι και θέλω και αρθρογράφους να κάνουν σκηνή. Θέλω να είναι τελείως Hollywood. Δε θέλω έναν ραβίνο να λέει ασυναρτησίες.

Θέλω τη Meryl Streep να κλαίει με πέντε διαφορετικές προφορές. Δε θέλω ευλογίες. Θέλω τον  Bobby Vinton να πάρει το κεφάλι μου και να τραγουδήσει το «Mr. Lonely». Θέλω να είμαι εκθαμβωτικά όμορφη, καλύτερη από ζωντανή.

Θέλω να με θάψετε με μία τουαλέτα Valentino και θέλω τον Harry Winston να φτιάξει την ετικέτα στο δάχτυλο του ποδιού μου. Και θέλω και ένα μηχάνημα με αέρα ώστε ακόμα και στο φέρετρο τα μαλλιά μου να ανεμίζουν όπως της Beyonce».

Και το πλέον κλασικό:

«Έχω κάνει τόσο πολλές πλαστικές που όταν πεθάνω θα δωρίσουν το σώμα μου στην Tupperware».

Σόφη Ζιώγου
[email protected]