Michael Douglas και Orlando Bloom στο κυνήγι της τρομοκρατίας

douglas-bloom
ΔΕΥΤΕΡΑ, 08 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2014

Τα νέα από το Τορόντο, όπου διεξάγεται αυτές τις μέρες το ομώνυμο κινηματογραφικό φεστιβάλ, αποκαλύπτουν ότι ο Orlando Bloom και ο Michael Douglas υπέγραψαν για τη συμμετοχή τους στο θρίλερ του Michael Apted «Unlocked».

Οι ρόλοι τους ακόμα δεν έχουν διευκρινιστεί αλλά η συμπρωταγωνίστριά τους, η Noomi Repace θα ερμηνεύσει μία πράκτορα της CIA, η οποία - χωρίς να το θέλει- δίνει σημαντικές πληροφορίες σε τρομοκράτες.

Ένα κυνηγητό χωρίς έλεος ξεκινά για να προλάβει το τρομοκρατικό χτύπημα στο Λονδίνο, σύμφωνα με το σενάριο του Peter O’ Brien. Την παραγωγή έχει αναλάβει ο Lorenzo DiBonaventura μαζί με τους Georgina Townsley και Erik Howsam. Τα γυρίσματα αναμένονται να ξεκινήσουν στις 3 Νοεμβρίου.

Προς το παρόν, ο Michael Douglas παρευρέθηκε χθες στο Τορόντο για την παγκόσμια πρεμιέρα της ταινίας του «The Reach», η οποία είναι επίσης θρίλερ.

Ο Orlando Bloom από την άλλη – που πολύ θα θέλαμε να τον δούμε επιτέλους στο ρόλο του κακού, έστω και τρομοκράτη- αυτή την εποχή βρίσκεται στα γυρίσματα του «Digging For Fire» του Joe Swanberg, όπου πρωταγωνιστεί με τους Anna Kendrick και Jake Johnson.