Επιστρέφουν οι Bundys;

married
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 12 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2014

Παντρεμένοι με παιδιά: πάλι στην οθόνη; Μάλλον ναι, αν κρίνουμε από τα λεγόμενα των πρωταγωνιστών της πιο επιτυχημένης τηλεοπτικής σειράς των 80s.

Τα τηλεοπτικά reunion έχουν την τιμητική τους και βασική προϋπόθεση για είναι επιτυχημένα, είναι η αρχική «συνταγή» να έχει μείνει αλησμόνητη. Όπως συνέβη με την οικογένεια του Al Bundy στην τηλεοπτική επιτυχία «Παντρεμένοι με παιδιά».

Οι πρωταγωνιστές βρέθηκαν πρόσφατα σε μία κοινή τους εμφάνιση για να τιμήσουν τη «μαμά» της σειράς, την Katey Sagal και δεν έκρυψαν ότι έχουν μιλήσει για το ενδεχόμενο της τηλεοπτικής τους «οικογενειακής» επανένωσης. Οι Ed O'Neill, Katey Sagal, Christina Applegate και David Faustino από το τέλος της σειράς και μετά έχουν όλοι κάνει επιτυχημένη πορεία στην τηλεόραση και τον κινηματογράφο αλλά προφανώς δεν ξεχνούν την αγαπημένη τους σειρά.

Βέβαια, άγνωστο παραμένει ακόμα, αν η ευχή τους θα πραγματοποιηθεί και πόσα από τα αρχικά μέλη της σειράς θα συμμετάσχουν τελικά στις νέες περιπέτειες. Η κωμωδία είχε πρωτοεμφανιστεί στον τηλεοπτικό αέρα το 1987 και ολοκληρώθηκε έπειτα από 11 σεζόν το 1997 και γι αυτό ευθύνονται οι δημιουργοί της Michael G. Moye και Ron Leavitt.

Πάντως σε ότι αφορά τα νέα δεδομένα, η Katey Sagal το δήλωσε «Έχουμε συζητήσει για μία νέα επανένωση». Κάτι είναι κι αυτό.