H Meryl Streep στοιχειώνει τους εφιάλτες μου

into-the-woods
ΤΕΤΑΡΤΗ, 17 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2014

Γι' αυτή τη γυναίκα ελάχιστα πράγματα μπορείς να πεις πλέον. Ελάχιστα είναι και αυτά που δεν έχει καταφέρει με επιτυχία, άλλωστε. Τα περισσότερα μάλλον επειδή δεν τα έχει επιχειρήσει ακόμα.

Γιατί Meryl και επιτυχία είναι έννοιες συναφείς. Ένα πράγμα που δεν είχε κάνει μέχρι τώρα είναι να τρομοκρατεί τα όνειρά μας. Πλέον αυτό αποτελεί παρελθόν καθώς όπως φαίνεται και από το νέο πόστερ της πολυαναμενόμενης ταινίας της «Into the Woods», που έχουμε ήδη μιλήσει μετά την κυκλοφορία του πρώτου τρέιλερ, η Streep στο εξής θα στοιχειώνει τους εφιάλτες μας.

Η Disney έδωσε στη δημοσιότητα το νέο πόστερ και η Meryl Streep όπως θα διαπιστώσετε και μόνοι σας είναι αρκετά ανατριχιαστική και σίγουρα δε βγάζει τη γλυκύτητα που την έχουμε συνηθίσει.

Στο νέο της ρόλο, υποδύεται μία τρομακτική, κακιά μάγισσα με υπερφυσικές δυνάμεις που τις χρησιμοποιεί φυσικά για χάρη του κοινού…Κακού.

Η ταινία είναι κινηματογραφική μεταφορά του μιούζικαλ του Broadway, που φέρει την υπογραφή του Stephen Sondheim ενώ τη σκηνοθεσία έχει αναλάβει ο υποψήφιος για Oscar Rob Marshall.

Στην υπόθεσή της η ταινία μπλέκει πολλές ιστορίες των Αδερφών Γκριμ αλλά με μία σύγχρονη ματιά. Δίπλα στην οσκαρική κυρία θα δούμε να παρελαύνουν υποκριτικά  ονόματα όπως οι Emily Blunt, Chris Pine, Anna Kendrick και Johnny Depp.

Η ταινία βγαίνει στις αίθουσες 25 Δεκεμβρίου αλλά κανένα ακόμα νέο για το πότε θα κυκλοφορήσει στην Ελλάδα.