Τέρμα το στριπτίζ για τον Matthew McConaughey

magic
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 19 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2014

Εγώ σας τα λέω καιρό ότι σοβάρεψε και ότι έκοψε τα «τσιτσιδώματα», o Matthew McConaughey αλλά...

Ό,τι έδειξε έδειξε. Εξάλλου το Oscar τον έβαλε σε άλλη κάστα ηθοποιών. Πιο ποιοτικών ίσως. Κάτι σαν το έντεχνο και το λαϊκό τραγούδι στην Ελλάδα σκεφτείτε.

Πλέον ο McConaughey θα βγάζει μπλούζα μόνο αν το επιτάσσει η τέχνη. Η υψηλή τέχνη όχι τα σενάρια της σωρού δηλαδή. Κάπως έτσι είπε ένα τρανότατο «όχι» στην επιστροφή του στο Magic Mike. Βέβαια, εδώ που τα λέμε και ο τίτλο «Magic Mike XXL» προϊδεάζει τα πονηρά μυαλά, όσο διαφορετικό και αν είναι στην πραγματικότητα το σενάριο.

Ο νέος σκηνοθέτης Gregory Jacobs (στο πρώτο Μagic Μike ήταν ο μοναδικός Steven Soderbergh στη σκηνοθετική καρέκλα) επιμένει ότι η ιστορία είναι τελείως διαφορετική από την πρώτη αλλά με τον McConaughey να έχει στην πλάτη του ένα Oscar, ένα εν δυνάμει Oscar για το Interstellar του Christopher Nolan (που άντε να βγει να το δούμε επιτέλους) και μια εκπληκτική και βραβευμένη ερμηνεία ως «Τrue Detective» οι προτάσεις πέφτουν βροχή και μάλλον δε θέλει να επιστρέψει σε παλιά λημέρια.

Στα σίγουρα χαρτιά πάντως είναι ο πάντα διαθέσιμος για shirtless ερμηνείες Channing Tatum. Άρα οι πιστοί φαν του Μagic Μike αρκεστείτε σε αυτόν…μέχρι να πάρει και αυτός κανένα Oscar και να αποφασίσει να κρύψει τα κάλλη του. Αλλά μέχρι τότε έχουμε καιρό.

Σόφη Ζιώγου
[email protected]